≫ 

Ucenjivali je, a onda je usledio šok: Slavna jutjuberka pred svima priznala da ona uopšte nije žena

Za manje od jednog dana Nikin video je pogledalo gotovo 15 miliona ljudi

  • 5
Niki jutjuberka Printscreen/Youtube

Niki de Jeger (25), poznata jutjuberka i šminkerka, čiji YouTube kanal ima preko 12 miliona pratilica, objavila je video snimak u kome je rekla da je transrodna osoba.

- Nadam se da to što stojim slobodno pred vama, da će i vas inspirisati da uradite isto. Da živite život onako kako želite i kako zaslužujete – rekla je Niki u 17-minutnom snimku.

Jutjuberka je istakla da je istupila baš u ovom trenutku zato što ju je neko ucenjivao da će otkriti medijima da je promenila pol. Niki je objasnila da je počela da nosi žensku odeću sa sedam ili osam godina, a započela je hormonalnu terapiju sa 14. Kako kaže, punu “transformaciju” je obavila kada je imala 19 godina.

Ona nije otkrila kada su ucene počele, kao ni ko stoji iza njih.

- Prvo sam bila uplašena saznanjem da postoje ljudi koji su toliko zli da ne poštuju tuđi identitet. Bilo je to neprijatno i odvratno. Rečeno mi je da žele to da otkriju jer misle sam lažov, odnosno da ne želim da kažem istinu ili da se previše plašim da kažem ljudima ko sam zapravo, istakla je ona.

- Ipak, posle svega ovoga, mogu da kažem da je moja priča lepa, sve što znam jeste da se nisam promenila – dodala je Niki, pokušavajući da zadrži suze.

 
 
 
View this post on Instagram
who has seen my NEW video with @ladygaga 🙊💖❤️ it’s my favorite video EVER!!! link in bio to watch!!!!!!! ✨A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Niki važi za jednu najpopularnijih jutrjuberki, a 2008. godine počela je da objavljuje klipove koji se tiču šminke i saveta za lepotu. Od tada, radila je kao savetnik za kolekciju “Marc Jacobs Beauty” i sarađivala sa slavnom kompanijom “Maybelline”.

Kako navode mediji, uticala je na veliki broj fanova, odnosno na njihovo viđenje lepote, te industrije, modnih trendova, kao i “beauty” proizvoda.

Njen jučerašnji video je za manje od 24 sata nakupio skoro 15 miliona pregleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA