• 0

Pijani medicinski radnik lažno zvao Hitnu pomoć i ukrao vozilo, nije hteo taksijem da se vrati kući

Policija je vozilo našla korišćenjem kamera i satelitske navigacije, a zatim utvrdila da je Benet, koji je 18 godina bio zaposlen u ambulatnoj službi, odgovoran za krađu i uhapsila ga

  • 0

Medicinski radnik u Velikoj Britaniji osuđen je na 18 meseci robije pošto je lažno pozvao ekipu Hitne pomoći, a onda mortus pijan ukrao vozilo i odvezao se blizu kuće, jer nije hteo da se vraća taksijem.

Kako prenose svetski mediji, Ijan Benet (48) zvao je iz telefonske govornice Hitnu pomoć pošto se vraćao iz bara, tvrdeći da neko ima srčani udar. Kada su medicinski radnici stigli na mesto uzbune, njegove kolege sa kojima je pio pretvarale su se da neko od njih ima infarkt. On je iskoristio trenutak, uvukao se u vozilo i odvezao ga 27 kilometara iz Čester sitija do Rankorna i ostavio ga kraj puta.

Policija je vozilo našla korišćenjem kamera i satelitske navigacije, a zatim utvrdila da je Benet, koji je 18 godina bio zaposlen u ambulatnoj službi, odgovoran za krađu i uhapsila ga.

Platiće kaznu 3.500 evra

Benetu je ranije oduzeta vozačka dozvola zbog konzumiranja alkohola, a sud mu je naložio da mora da plati 3.000 funti (oko 3.500 evra) kazne zbog štete na vozilu Hitne pomoći. Takođe, nekadašnji medicinski radnik je otac četvoro dece, a njegov advokat rekao je da je zbog ovog događaja veliku štetu pretrpeo njegov brak.

Video: Udes na Gazeli, napravila se nesnosna gužva u smeru ka Novom Beogradu

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima