Dva slona pobegla iz cirkusa, pa se igrala u snegu: 10 ljudi moralo da ih gura nazad

Slonica Karla stara 45 godina i 50-godišnji slon Roni pobegli su iz cirkusa dok su na putu za Sankt Peterburg prolazili gradom Jekaterinburgom

  • 0
Slon u snegu

Printscreen/Youtube

Dva slona su tokom boravka u Rusiji pobegla iz gostujućeg cirkusa i krenula da se igraju u snegu.

Slonica Karla stara 45 godina i 50-godišnji slon Roni pobegli su iz cirkusa dok su na putu za Sankt Peterburg prolazili gradom Jekaterinburgom, piše "The Independent". Oduševljeni građani snimali su ih kako lutaju gradom i valjaju se po snegu. Na video snimcima se može videti kako je jedan od slonova prešao prometnu ulicu i krenuo prema stambenoj zgradi. Pritom je nežno odgurnuo čoveka koji je pokušavao da ga zaustavi.

Karla i Roni putovali su s porodicom Togni, jednoj od najvećih italijanskih cirkuskih dinastija koja je i dan danas aktivna.

Mi jako volimo naše životinje. Oni su nam kao porodica. I one vole cirkus, ali im je postalo dosadno jer sada nije bilo posla. Naše životinje će živeti i umreti s nama, jer ne bi mogle same da prežive u divljini rekao je jedan od upravnika cirkusa Sergej Bondarčuk.

Na kraju su slonovi uhvaćeni i vraćeni. Bilo je potrebno desetak ljudi, među njima i meštana, da odguraju slonove u kamion.

Slonovi su hteli malo avanture pre dugog putovanja i to su i ostvarili - rekli su u cirkusu.

Video: Da ti se srce slomi: Beba slon plače nakon udara voza

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA