Pokvarili joj selfi: Dok se fotkala, influenserka nije znala šta joj se dešava iza leđa

Pingvini su imali svoja posla dok je ona pokušavala da uhvati najbolji ugao. Tek kada je htela da objavi fotografiju, shvatila je šta su radili

  • 0
Influenserka

Foto: Instagram/stephelswood

Influenserka sa Instagrama podelila je sa svojim pratiocima veoma jedinstven selfi sa plaže. Naime, njoj su pingvini upali u kadar kada je našla savršen ugao i pogodno osvetljenje, a kada je shvatila šta su joj radili iza leđa, morala je da objavi i zumiranu fotografiju, pišu Fox News.

Stef Elsvud tvrdi da joj je ovaj selfi, koji je nastao na plaži u Kejptaunu, omiljeni od svih koje je napravila.

Na njemu su joj u kadru i pingvini, koje je ona i želela da fotografiše, ali nije shvatila šta to oni rade iza nje svedok nije krenula da objavi fotografiju.

- Dobro, ovo je moj omiljeni selfi. Molim vas, pogledajte sledeću fotografiju. Bila sam tamo 10 minuta pokušavajući da napravim dobru sliku sa svojim drugarima Peni i Ginom, a oni su se sve vreme parili. Bila sam previše koncentrisana na sebe da bih to primetila. Ups! – napisala je Stef između ostalog u okviru objave.

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Healthy Chef Steph (@stephelswood) on

 

Ovaj post doneo joj je za tri dana skoro 12.000 lajkova, a ljudi ni posle 250 komentara ne prestaju da pišu o njemu, naročito otkada ga je editovala i dopisala nove informacija do kojih je došla.

- Saznala sam da su pingvini na ovoj plaži pod stresom jer turisti pokušavaju da im priđu previše blizu. Osećam se krivom što sam doprinela tome. Ako budete dolazili ovde, pitajte prvo čuvare na kojoj udaljenosti od pingvina treba da se držite, jer nama niko nije rekao pravila sve dok nisam objavila fotografiju – savetuje ona.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA