Opšti karambol: Prenosili ženu za koju se sumnja da ima koronavirus, a onda im je ispala iz ruku

Naime, reč je ženi iz Rumunije, koje se 1. februara vratila iz Kine u otadžbinu, a onda je dobila infekciju disajnih puteva

  • 1
Korona virus, koronavirus, Kina Foto: Tanjug/AP

Koronavirus i dalje okupira pažnju svetske javnosti. Do sada je 725 osoba umrlo od ovog virusa, a oko 35.000 je zaraženo. Društvenim mrežama kruže snimci ljudi kako padaju od posledica virusa u kineskom gradu Vuhanu, mestu odakle je krenula epidemija. Međutim, novi klip postao je viralan među korisnicima.

Naime, reč je ženi iz Rumunije, koje se 1. februara vratila iz Kine u otadžbinu, a onda je dobila infekciju disajnih puteva. Zbog sumnje da je reč o koronavirus, ona je morala da bude primljena u Kliniku za infektivne bolesti u Sučavi.

Tokom transporta iz bolnice u bolničko vozilo, radnik se okliznuo, pa mu je iz ruku ispala nosila sa pacijentkinjom. Srećom, žena nije zadobila povrede, a lekar je podignuo pacijentkinju i smetio je u vozilo Hitne pomoći.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pedja - KG

    9. februar 2020 | 07:58

    Nije lekar uneo pacijenta, već isti radnik što je i jako nezgodno pao... podigao se i nastavio da nosi... svaka mu čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA