≫ 

Neobično momačko veče: Došli u kolibu na žurku, a onda im je ušetao neobično mršav i iznuren pas

Dobro isplanirano veče, neočekivano se potpuno promenilo

  • 7
momačko veče s psima Foto: Printscreen Youtube/USA Today

Da li ste ikada planirali momačko ili devojačko veče, a onda ništa nije bilo po planu? Upravo to se dogodilo osmorici muškaraca u Tenesiju, koji su kovali planove za momačko veče kada se u njihovoj kolibi u šumi pojavio veoma mršav pas.

Kad se pas pojavio, muškarci su pržili slaninu. Odmah su se sprijateljili i otkrili da je keruša izuzetno simpatična i ljubazna. Nije trebalo dugo da muškarci shvate da je i dehidrirana i neuhranjena. Povrh svega - izgledalo je kao da je nedavno imala štenad, međutim, mleko joj je presušilo. Dok su je hranili i davali joj vode, mleko joj je ponovo krenulo. Tada su shvatili da je sveža mama.

Prateći psa, muškarci su primetili da se ponaša vrlo zaštitnički u određenom delu šume. Tražeći dalje, pronašli su brlog, u kome je bilo sedam štenaca.

Pre nego što su pokupili psiće, muškarci su se uverili da keruša nema ništa protiv toga i da im veruje.

- Svako štene smo stavljali pred nju, ona bi nosom dodirnula njihove njuškice, pogledala u štene, pa u osobu koja ga drži pogledom koji kao da je značio: "To je uredu, verujem ti.“ Svi psići su imali veliki stomak. Mama im je dala bukvalno sve što je imala - ispričao je Kredok, jedan od momaka, za ABC News, a prenosi ceaserway.com.

Muškarci su psu dali ime Eni, a štence su nazvali: Knoks, Ber, Dejzi, Ganer, Brimi, Fin i Rouz. Malenu krznenu porodicu od 8 članova doveli su u kolibu. Svi su bili prljavi i puni buva, pa su momci odlučili da im pomognu.

Pogledajte priču o njima:

- Okupali smo pse jer svi su izvađeni iz rupe i bili su jako prljavi. Grupa grubijana koja je pošla u provod umesto toga kupala je kuce - ispričao je Kredok.

Negovanje je potrajalo. Trećeg dana na dužnosti tata-psa, momci su odlučili da novac koji su namenili za pivo potroše na pseću hranu. Takođe im je bilo jasno da moraju da smisle plan za ovu porodicu.

Nisu želeli da ostave Eni i njenu štenad. Pošto ih je bilo osmorica i osam pasa, mladoženja i njegovi drugari odlučili su da svako usvoji po jednog. Ova divna odluka rezultirala je time da Eni i njeni psići žive na udaljenosti od osam kilometara jedni od drugih - budući da svi žive u blizini, u Mičigenu.

To je bilo najbolje što se ovoj maloj psećoj porodici moglo desiti.

Video: Lutalica svaki dan dobija kolačić od vozača gradskog autobusa

(V. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • !

    2. mart 2020 | 01:56

    Momci vi ste Topcine ! Bravo !

  • Drea

    1. mart 2020 | 19:15

    Diiivno! Sto vise takvih ljudi. Udomljavajte kuće i mace!

  • mima

    1. mart 2020 | 12:43

    pozdrav veliki ovim dobrim momcima, hvala za divan dan ulepsan ovim snimkom i clankom, uvek prikazite dobre humane ljude i plemenite zivotinjice, hvala pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA