Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Predator
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Predator

    13. mart 2020 | 18:30

    Ja verujem da postoje životinje i biljke koje imaju fosile koji datiraju iz doba dinosaurusa a da postoje i danas samo skriveno od ljudi i javnosti. Evo recimo ja volim biljke i fasciniran sam kad vidim neku novu vrstu a da nije nešto kalemljeno i upropasteno! Pogotovo sam fasciniran fosilima i šumama i džunglama i ja bi da se pitam doneo na naše ove surove prostore biljke i životinje iz džungli manje životinje maravno i one sekvoje bi posadio što bi pomoglo posumljavanju i boljoj flori i fauni u srbiji i okolnim zemljama. Najveća stvar koju bi strogo zabranio je Lov i krađa drva iz šuma recimo drvetu treba vek da poraste kad čovek ostari drvo je skroz poraslo i kako neko nema saosećanja nikakvog prema prirodi nego uzme mašinsku napravu koja je bukvalno robot i iseče mnogo drva da bi ih zapalio na kraju! Idi tu u šumu ponesi sekiru nakupi drva koja su srušena suva i ostaće ti za iduću sezonu da dođeš opet da sakupis drva! Ne bacati smeće u reke i šume jer jedino to je ostalo što drži narod živima na planeti zemlji jer kad ne bude ničega tad nestaje i čovek a priroda će u tom postapokaliptičnom svetu opet procvetati ali više neće biti ko da skloni drva sa puta!

  • Predator

    13. mart 2020 | 18:21

    Treba pokušati bar pokušati izvaditi DNK iz fosila i klonirati životinje jer bi bilo fascinantno videti živi fosil posle milione godina! Jeste da se vernici nebi složili sa tom teorijom a i ja sam skeptičan po tom pitanju ali dozvolio bi bar kloniranje biljke koja je davno izumrla ako ne životinje ali realno bi voleo da amerikanci umesto otrova i boleščina kojekakvih kao i rusi umesto nepotrebnih raketa za ubijanje i gluposti kod toliko normalnijeg oružja nek kloniraju neku izumrlu vrstu ali pažljivo da ne bude neki stvor...ma da bolja opcija je ukrstiti neke sadašnje zivitinjice i biljke te razviti prototip tih biljaka pre biblijskog postanka sveta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA