≫ 

Žena dve godine zalivala biljku, kada je htela da je presadi doživela je potpuni šok

Njena objava na Fejsbuku postala je viralna

  • 12

Kejli Vikls (24) iz Kalifornije zalivala je veštačko cveće dve godine, ponosna što konačno uspeva da održi neku biljku živom, sve dok nije saznala da je ona zapravo plastična. Svoje razočarenje ova devojka podelila je sa prijateljima na Fejsbuku, gde je objavila post sa statusom i fotografijama biljke, koji je postao viralan, piše Indy100.

- Slomilo mi se srce, jer je to bila prva biljka koju sam uspevala da „održim u životu“ i koja me je inspirisala da nabavim više kućnih biljki. Držala sam je na prozoru i nisam dala nikom drugom da je zaliva, jer sam želela da njen opstanak bude samo moja zasluga. Kada sam odlučila da je presadim, kupila sam lepu odgovarajuću saksiju, a kada sam pokušala da izvučem biljku, shvatila sam da ona stoji u plastici i da je veštačka. Toliko ljubavi sam uložila u ovu biljku, prala sam joj lišće i davala sve od sebe da izgleda što bolje i ispostavilo se da je plastična. Ne znam kako ovo nisam primetila. Osećam se kao da su poslednje dve godine bile laž – piše u okviru objave.

Na kraju ovog statusa ona je stavila link koji vodi ka njenoj stranici na Instagramu na kojoj objavljuje fotografije biljaka koje ima, zbog čega su korisnici društvenih mreža bili još više iznenađeni što nije uspela da primeti da je ova biljka veštačka.

Iako je ovu objavu namenila prijateljima sa Fejbuka, ona je postala viralna i trenutno ima 1.900 lajkova i skoro 5.000 komentara, a podeljena je više od 7.800 puta.

- Ovo sam napisala svojim prijateljima i članovima porodice. Sukulenti ne zahtevaju mnogo vode. Zato je bilo lako da ne primetim razliku – opravdala se Kejli kada je videla koliku pažnju je privukla na internetu.

Video: Muškarci u Srbiji lude za ovom biljkom: Travar Mirko zna tajnu napnikura, boljeg od vijagre

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jxx

    14. mart 2020 | 18:45

    Mislim da zena ima bosansko poreklo

  • Ćupričanin

    14. mart 2020 | 18:49

    Tako sam i ja cuvao prepariranu lisicu pilićarku na zid,dam joj da jede ona nece tako nekolko puta dok nisam provalio da ne mrda... 34 god sam ziveo u zabludi

  • DARKO 100%

    14. mart 2020 | 20:25

    Nastavi da zalivas,bitan je taj osexaj koji si imala dok si zalivala😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA