≫ 

Voda u Veneciji kristalno čista: Snimljena je čak i meduza

Nakon što je Italija stupila u potpunu blokadu zbog epidemije korona virusa, a turisti već mesecima ne mogu u ovaj prelepi grad, Venecija izgleda pusto, ali i nesvakidašnje čisto

  • 2

Biolog Andrea Manđoni snimio je u prošle nedelje neobičan prizor u Veneciji. U čistoj vodi praznih kanala uočio je meduzu.

Nakon što je Italija stupila u potpunu blokadu zbog epidemije korona virusa, a turisti već mesecima ne mogu u ovaj prelepi grad, Venecija izgleda pusto, ali i nesvakidašnje čisto.

Stoga danas i kanali na kojima se nalazi ovaj grad izgledaju besprekorno i kristalno čisto, gde je moguće videti i različite vrste riba, ali i meduze.

Venecija je jedan od najposećenijih gradova u svetu i priliv turista postao je ozbiljan problem za lokalno stanovništvo.

Da podsetimo, severni deo Italije najgore je pogođen epidemijom korona virusa, a u toj zemlji je ukupno zaraženo preko 183.000 ljdui, a umrlo je više od 24.000.

Video: Pomoću štapa i kanapa: Fenomenalne komšije nazdravljaju u vreme epidemije korona virusa

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA