≫ 

Devojčica na Floridi zasenila sve neobične pozive policiji, napravila pometnju zbog domaćeg

Ono što su videli nazvali su šlagom na torti svih gluposti koje su im se desile do tada

  • 0
Devojka, telefon, Mobilni telefon, poruka, kucanje poruke, sms, čekanje, komunikacija Foto: Shutterstock

Policija na Floridi koja prima svakakve pozive dobila je jedan toliko neobičan da kažu da im je prelio čašu i sve ih ostavio bez reči kada su morali da reaguju zbog očajne devojčice koja je morala da uradi domaći zadatak.

Nakon poziva čoveka koji je radio na održavanju i zastrašujuće informacije da je video poziv za pomoć policija je izašla na lice mesta, prenose američki mediji.

Ono što su videli nazvali su šlagom na torti svih gluposti koje su im se desile do tada. Stigli su po pozivu jer je neko vide na jednom prozoru piše "Upomoć, izbavite me odavde".

Majka je terala da radi domaći

Desetogodišnjakinja je napravila taj "transparent" i stavila ga u prozor kada ju je majka naterala da ode u sobu i uradi domaći zadatak iz matematike.

Policija jednog od okruga u Severnom Napulju na zapadoj Floridi napisala je na FB da su bili srećni što niko nje bio u opasnosti i da je jedan od policajaca, kako devojčici ne bi palo na pamet da opet natera nekoga da zove 911, dao svoj lični telefon da ga zove ako ne zna da reši nešto iz matematike.

Video: Malom američkom histeriku dali pištolj a on poludeo jer će da mu se rodi sestra

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA