Da li biste "cugnuli" koju? Napio se i napravio "Džek Denijels" fontanu

Dejv je iskoristio je boce od viskija, prvobitno namenjene da budu svećnjaci, i uz druge delove "izgradio" fontanu od tih flaša

  • 0
viski, fontana Foto: Printscreen/Youtube/It's Gone Viral

Korona virus u korenu je promenio našu svakodnevicu. Promenio je način kako živimo, kako spavamo, kako radimo, ali i na koji način da imamo neku interakciju sa ljudima imajući u vidu mere socijalnog distanciranja.

Da bi lakše podneli ograničenje kretanja i kućnu izolaciju, ljudi su nalazili razne načine kako da prebrode taj momenat: bilo da je to vežbanje, uzgajanje biljaka, video pozivi sa bližnjima... Međutim, Dejv Tonks iz Engleske je sebi napravio drugačiju zanimaciju.

Naime, iskoristio je boce od viskija “Džek Danijels”, prvobitno namenjene da budu svećnjaci, i uz druge delove napravio fontanu od tih flaša.

- Čuvao sam boce kako bih stavio sveće u njih. Međutim, moja partnerka se dosetila da napravim nešto od njih što uključuje vodu i tako smo došli do ovoga. Da budemo pravični, ona je zaslužna za veći deo dizajna - rekao je Dejv, koji je istakao da je tokom pravljenja fontane bio pod uticajem alkohola.

- Bio je lep dan, a ja sam bio prilično pijan, te sam sve to sklepao - dodao je Dejv i istakao da je instalirao i LED sijalice kako bi napravio pravi ugođaj.

Na prvi pogled deluje da fontanom teče pravi “Džek Denijels” viski, sudeći po teksturi i boji... Međutim, u pitanju je trik, pošto je Dejvova partnerka dodala malo kafe, što je dalo vodi boju tog alkoholnog pića.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA