≫ 

Teoretičar zavere tvrdi da je našao misteriozni antički grad pod vodom, Gugl ga je “sakrio”?

Voring se prisetio i priče američkih mornara kako su upravo kod Kube pronašli grad dok je podmornica patrolirala tim delom mora

  • 1
Podvodni grad, Kuba Foto: Printscreen/Youtube/ ET Data Base

Poznati teoretičar zavera Skot Voring, koji je ranije tvrdio da se nedaleko od obala Grčke nalazi “flota podvodnih neidentifikovanih letećih objekata”, objavio je nedavno da je došao do novog otkrića i to dok je pretraživao “Google Maps”.

Naime, on je navodno pronašao čudne ruševine koje se nalaze pod morem u blizini Kube. Voring ističe da je reč o nečemu što liči na dve piramide i potonuli brod. Takođe, prisetio se i priče američkih mornara kako su upravo kod Kube pronašli grad dok je podmornica patrolirala tim delom mora.

- Rekli su da je imao na stotine zgrada i da je neverovatno koliko je očuvan. Takođe, kazali su da su videli više piramida. Kada sam saznao za to, godinama sam istraživao ovu lokaciju i deluje mi da sam pronašao deo grada - kaže Voring.

Voring je svoje svedočanstvo postavio na sajtu “YouTube”, a istakao je da to područje “nije vidljivo na verziji Google Maps koja može da se skine”, jer je navodno “zacrnjena cela ta oblast”.

- Ovo me nagoni da pomisli da je Gugl namerno sakrio lokaciju kako bi grad ostao skriven - tvrdi ovaj teoretičar zavera.

Video: Istina više nije negde tamo: Vanzemaljci postoje, potvrdio Pentagon i objavio snimke NLO

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ovo

    15. jun 2020 | 14:03

    Je snimljeno ispod Svilajnca,namerno su uradili jer ceo svet zna da su srbi najstariji narod u vasioni!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA