Mrzite selidbe? Ova porodica ima genijalno rešenje, a potrebna su samo četiri motokultivatora

Neimenovana familija u Kambodži nije želela da se maltretira sa prevoznicima i kombijima, pa je angažovala freze da prevezu celo pokućstvo i kuću

  • 0

Jedan snimak super selidbe stiže iz Kambodže, a pokazuje porodičnu kuću koju u komadu sele četiri motokultivatora ili freze, ako više volite.

U pitanju je tradicionalna kmerska građevina, a snimak je nastao pored lokalnog puta u selu Kampot. Četiri motokultivarora natovarila sa celu kuću sa svakog ćoška i povezli je na novu lokaciju. Vrlo praktično.

Snimak je zabeležio prolaznik Vatana Tan bio je oduševljen kada je naišao na ovaj nesvakidašnji događaj i morao je da ga zabeleži.

- Koliko sam čuo, porodica godinama živi u ovoj staroj kući. Vezani su za nju i nisu želeli da je menjaju, pa su je celu prebacili na novu lokaciju. Motokultivatori su natovarili kuću, a saobraćaj je bio usporen dok su je prevozili- rekao je autor snimka, prenosi Njuzfler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA