≫ 

Filipinci uhvatili "lopova" i doživeli šok: Iz stomaka pitona izvukli čitavu svinju

Meštani su zmiju ubili i "okačili" na drvo kako bi joj rasporiili stomak i kog je potom ispala čitava svinja

  • 0
Svina, piton Foto: Profimedia

Vekovni strah od vuka koji vreba domaće životinje toliko je jak da je postao motiv i dečjih baki. Pretpostavljamo da su vam sada na pamet pale ovce ili sedam jarića (verovatno i Crvenkapa i Peća). A sada zamislite: to što ste vi osetili prema vuku, na drugom kraju sveta, ljudi osećaju prema pitonu! Paralela je možda neobična, ali je realna.

Pre nekoliko dana britanski Daily Mail preneo je vest da su stanovnici jednog sela u filipinskoj provinciji Aurora iz stomaka pitona izvukli čitavu svinju. Za naše podneblje, ova vest je prava egzotika. Kada pogledate fotografije, ali i mnoge druge snimke i vesti koji će vam se pojaviti nakon jednostavne pretrage na internetu, shvatate da momci koji hvataju zmiju to rade veoma vešto.

U ovom selu, potera za lopovom je krenula kada su shvatili da im iz obora nedostaju dve svinje, a iz kokošinjca nekoliko pilića, piše Nacionalna geografija.

- Armando Gotam je zamolio sina da nahrani životinje, a on se vratio i rekao da nedostaju dve svinje i nekoliko pilića - ispričao je jedan od lokalnih stanovnika. Ubrzo su pronašli trinaest meetara dugog pitona kako mirno spava u žbunju u blizini, dok mu je predeo stomaka bio nabrekao od veličine svinje.

Meštani su zmiju ubili i "okačili" na drvo kako bi joj rasporiii stomak iz kog je potom ispala čitava svinja.

Video: Lane se borilo za život, delovalo je da je piton došao do plena: Ipak, spasli su ga prolaznici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA