≫ 

Zgodni muškarac šetao potpuno nag Londonom: Na sebi je imao samo masku, ali na polnom organu

Šif je inače na svojim profilima promovisao veganski način života, ali izgubio je podršku kada je priznao da je tajno jeo životinjske proizvode

  • 3
Tim Šif, jutjuber Foto: Printscreen/Youtube/Timothy Shieff

Jedan muškarac šetao se nag Londonom i izazvao šok kod ljudi u prestonici Velike Britanije, a na sebi je imao samo zaštitnu masku koju je stavio na sebe umesto gaća.

Dok se muškarac nonšalantno šetao popularnom ulicom Oksfordom sa zaštitnom maskom umesto donjeg veša, prolaznici su ga fotografisali ili su samo zurili u njega. Ubrzo zatim, otkriveno je da je zapravo reč o jutjbuteru Timu Šifu i njegovom "performansu".

Na njegovom "YouTube" profilu pojavio se video snimak tog "poduhvata".  Pošto su u Engleskoj od petka zaštitne maske obavezne u prodavnicama, britanski mediji tvrde da je Šif hteo na ovaj način da ismeje novi propis.

Šif je inače na svojim profilima promovisao veganski način života, ali izgubio je podršku kada je priznao da je tajno jeo životinjske proizvode.

- Ako ne živite u skladu s Božjim pravilima, bolest će vas naći s maskom ili bez nje - piše u njegovoj nedavnoj objavi na Tviteru.

Video: Humke zemlje i sveže rake: Engleska nije ovo videla još od epidemije kuge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA