• 1

Sudar divova: Pogledajte kakvu foru slon je prodao nosorogu da bi izbegao tuču

Iako slonovi izbegavaju konflkte sa nosorozima zbog njihove veličine, rogova i debele kože, ovoga puta konfrontacija je bila neizbežna

  • 1

Foto: Printscreen/Twitter/@susantananda3

Slonovi i nosorozi su jedne od najvećih kopnenih životinja, a njihova snaga i veličina čine da maltene nemaju prirodnih neprijatelja.

Iako slonovi izbegavaju konflkte sa nosorozima zbog njihove veličine, rogova i debele kože, ovoga puta konfrontacija je bila neizbežna.

Naime, društvenim mrežama širi se video snimak kako se nosorog sprema da se zaleti i napadne slona. Međutim, slon se dosetio sjajnog trika, te je na glavi balansirao granu koju je našao.

Nosorog je bio zbunjen i krenuo da se povlači kako mu se lukavi slon približavao, Međutim, prava drama je tek nastala kada je slonu pala grana... Videvši to, nosorog se ponovo okuražio i počeo pripreme za novi atak.

Slon je, međutim, uzeo granu i zavrljačio je u smeru nosoroga, a iako je pala daleko od njega, ogromna životinja se ipak povukla.

Video: Danas je on zvezda: Zaboravite na kuce i mace, pogledajte ovu bebu nosoroga!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌍⛰🌏

    Treba ih uhapsiti zbog nasilnog ponašanja.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima