Baba je morala brzo da odabere da li će da sačuva bebu ili čašu šampanjca: Snimak je video ceo svet

Ono što je sigurno, žena ima brze reflekse

  • 0
Beba dečak baka baba šampanjac čaša Printskrin: Twitter/@CulturedRuffian

Jedna baka morala je brzo da donese odluku i odluči da li će da sačuva unuka od pada ili čašu šampanjca, u viralnom snimku koji je podelio korisnike na društvenim mrežama.

- Nagrada za baku godine ide... - pisalo je u opisu snimka kada je prvi put podeljen na Imguru.

Na snimku, koji je zatim postao viralan i na drugim društvenim mrežama, vidi se baka kako sedi na kauču, dok ispred nje na stolu stoje dve čaše šampanjca.

Pored stola je stajao dečak koji je zgrabio jednu čašu, povukao je ka sebi i prosuo malo ukusnog napitka, zbog čega je baka brzo reagovala i uzela čašu iz njegove ruke, kako ne bi pala na pod.

Međutim, zbog toga je ispustila dečaka koji je pao na zemlju.

Snimak je izazvao raspravu na društvenim mrežama, a neki su istakli kako je žena, sačuvavši čašu od pada, potencijalno sprečila veću katastrofu, prenosi News.com.au.

Drugi pak tvrde da je situacija mogla da bude izbegnuta da baka nije dozvolila dečaku da uopšte priđe čašama.

Bilo je i šaljivih komentara, pa su neki tako poručili ženi da "pusti šampanjac i uhvati dete", dok su drugi rekli kako nikada ne treba dovoditi u pitanje kako majka reaguje na krizu.

Ono što je sigurno jeste da nije napravljena neka velika šteta, jer je poznato da mališani brzo padaju, ali još brže ustaju, a baka je pokazala da ima brze reflekse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA