≫ 

"Ovo je moja kuća, živeo sam tu": Balkanci se sprdaju sa Trampom nakon njegovog poraza od Bajdena

Kao inspiracija poslužio je hit Marinka Rokvića "Skitnica"

  • 10
Donald Tramp, Džo Bajden Donald Tramp, Džo Bajden Foto-montaža: Tanjug/AP

Republikanac Donald Tramp izgubio je na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama od Džoa Bajdena. Kandidat Demokratske partije će tako postati 46. predsednik Amerike i useliće se u Belu kuću.

Na društvenim mrežama mnogi su počeli da se šale na Trampov račun zbog njegovog poraza na izborima. I Balkanci, tačnije ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, su dali svoj doprinos, a inspiraciju su imali u hitu "Skitnica" Marinka Rokvića.

Postoje dve verzije, jedna sa kolaž fotogafijom, a druga sa videom. U glavnoj ulozi je Tramp, a u pozadini se čuju stihovi čuvene pesme Marinka Rokvića: "Ovo je moja kuća, živeo sam tu (naravno, na slici je prikazana Bela kuća, prim.aut). Ovo je moja draga, voleo sam nju (prikazani su na slici Donald i njegova supruga Melanija Tramp, prim. aut). Ovo je čovek neki što mi uze sve (prikazana je fotografija Džoa Bajdena, prim. aut).

Donald Tramp Melanija Bela Kuća, Bajden meme Foto: Ron Sachs/ADMedia/Profimedia, Tanjug/AP, Pixabay

O čemu se radi, pogledajte i sami.

Video: Ovde je Trampa sačekala vest da je izgubio izbore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aca

    7. novembar 2020 | 22:18

    Ovo nije smesno ovo je istrijska nepravda i prevara gde se odluciju nase sudbine a ne da se sprda to su ti demonkrati i uradili napravili nacije nesposobnih elita koji misle da sve mogu parama!!!!

  • Kiza

    7. novembar 2020 | 21:26

    To su ovi iz okruzenja sto su hrabri uz Ameriku Sad vidimo njihovo herojstvo Ali dzaba, ima da gore....

  • Aleksandar

    7. novembar 2020 | 20:51

    Ne znam čemu mi Srbi ima da se radujemo u ovom Trampovom porazu?? Tim pre što ne znamo kakvu će politiku prema nama i tzv.Kosovu voditi taj Bajden. Taman smo malo predahnuli. Ako je taj Bajden iz Klintonove partije i globalista a ne suverenista opet smo nadrljali i mi i ostatak čovečanstva. Nepromašivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA