≫ 

“Mama mi je tako rekla”: Urnebesan odgovor učenika na zadatak iz biologije oduševio region

Neki komentatori su za ovo rešenje rekli da zaslužuje "čistu peticu"

  • 1
Škola, deca, nastava, ranac, maske, koronavirus Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Legendarni Minja Subota svojevremeno je pevao da su deca ukras sveta, a da je stvarno tako potvrdio je slučaj jednog deteta iz Hrvatske.

Naime, na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosečnog Dalmatinca” pojavila se slika domaćeg zadatka iz biologije i odgovora učenika.

Pitanje je glasilo “Kako organizam odstranjuje gasove tokom ćelijskog disanja?”, a rešenje tog đaka nasmejalo je čitav region.

- Prdenjem - odgovorio je učenik.

Pored odgovora, u zagradi je napisao i objašnjenje.

- Mama mi je rekla - dodalo je dete.

Objava je izazvala oduševljenje korisnika društvenih mreža i salvu komentara podrške. Neki su čak prokomentarisali da je ovaj odgovor zaslužio “čistu peticu”.

Podsećanja radi, na internetu se nedavno pojavio presmešan odgovor devojčice 3. razreda osnovne škole, koja je na jako zanimljiv način objasnila razliku između smeća i otpada.

Video: Desetogodišnjak je rođen nabildovan: Upoznajte mini- Herkulesa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • duda duduk

    19. novembar 2020 | 12:02

    u listu u kome ne znaju razliku izmedju rešenja i odgovora možda je odgovor deteta i smešan ali za učenika je katastrofalan i zaslužio je ne jedinicu nego nulu... baš kao i mama... dok se smejemo glupostima ma od koga dolazile biće nam tako kako nam je ... a ko može reći da je dobro čak i u šali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA