≫ 

Pokojnu babu pronašla na Google Earth: I drugi su krenuli da traže one kojih više nema i ugledali ih

U želji da vidi bakinu kuću krenula je da luta ulicama preko Google Earth, i onda je ugledala prizor koji ju je raznežio

  • 0
Pokojna baka Google Earth Printscreen/TikTok

Jedna korisnica TikToka ostala je raznežena kada je na Google Earth-u ugledala svoju pokojnu baku.

Baka je preminula 2019. godine, ali je Google vozilo, koje je prolazilo tim krajem pre njene smrti, uhvatio trenutak kako baka uživa u bašti.

- Baka je umrla 2019, ali je Google snimio pre toga kako sedi u dvorištu i uživa na suncu - napisala je žena koja je na TikToku postavila video snimak.

@sundrenched625My grandma passed away in 2019 but on google earth she’s sitting outside enjoying a nice summer day 💕😩 ##google_earth♬ Home - Edith Whiskers

Njen post videlo je više od 300.000 ljudi, a onda su korisnici i sami počeli da tragaju za kućama svojih dragih kojih više nema. Ostali su iznenađeni kada su ih pronašli na mapama.

Jedan korisnik koji je nedavno ostao bez svog deke, koji je preminuo od posledica korona virusa, pronašao ga je na Google Earth kako kosi travnjak ispred kuće.

- Kovid nam ga je uzeo prošle nedelje. Hvala ti za ovu ideju, toliko sam srećan što sam ga "pronašao" - napisao je korisnik.

Onda su komentari počeli da se nižu.

- Moj deda je preminuo pre dve godine. Sad sam gledao mape i ugledao ga na stazi ispred kuće. Hvala ti što si postavila ovo - napisao je drugi korisnik.

Tata je umro 2017. godine, a na Google Earth pomaže mojoj sestri da se useli u svoju novu kuću - napisala je jedna Kristina.

- Našla sam mamu, kako sedi na terasi naše kuće u Grčkoj. Umrla je 2017. godine. Beskrajno ti hvala za ovo - napisala je jedna Keti.

Jedan korisnik je podelio veoma potresan status o svom sestriću, koji je preminuo kada je imao 5 godina.

- Izgubili smo ga 2015. godine, kada je imao samo pet godina. A evo, vidim ga sad na Google Earth ispred mamine kuće - napisao je drugi korisnik.

Video: Huso iz Prijepolja jači i od Gugla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA