≫ 

Petosobna kuća, sa lepim dvorištem, početna cena 300 evra: Šta se krije iza primamljivog oglasa?

Nesvakidašnji oglas za kuću sa tri spavaće, dnevnom sobom, salonom za goste i lepim dvorištem osvanula je na oglasima, a kupci od 16. marta mogu da se pogađaju za cenu

  • 0
Kuća u Aberdareu Foto: paulfosh.eigonlineauctions.com

Kad bi vam neko rekao da je 300 evra početna cena kuće koja se nalazi u kvartu gde slične nekretnine prodaju i za pola miliona, verovatno ne biste poverovali. Međutim, u Britaniji je izgleda to moguće.

Nesvakidašnji oglas za kuću sa tri spavaće, dnevnom sobom, salonom za goste i lepim dvorištem osvanula je na oglasima, a kupci od 16. marta mogu da se pogađaju za cenu.

Kuća je locirana u Aberderu u Južnom Velsu, a nalazi se na samo par minuta vožnje od dela grada gde cene nekretnina dostižu vrtoglave iznose.

Iako su se već mnogi zainteresovali za ovu nekretninu, u koju je očigledno potrebno ulagati, postoji jedna caka koja bi pojedince mogla da odvrati od kupovine. Naime, ovu kuću dozvoljeno koristiti samo do 2054. godine. Tačnije, do te godine može biti "izdata u podzakup". Međutim, novom "vlasniku" bi uvek ostala otvorena mogućnost da traži produženje tok roka, pogotovo ukoliko uloži u njeno renoviranje.

Ipak, ova ponuda i dalje zvuči primamljivo. Ukoliko bi je neko "pazario" po razumnoj ceni i izdvojio do 20.000 evra za renoviranje možda bi i imao računicu. Sebi bi obezbedio siguran krov nad glavom za naredne tri decenije, a kada bi uložen novac uporedio sa troškovima izdavanja u Velikoj Britaniji, možda bi mu na kraju došlo manje više na isto, s tim što, u ovom slučaju, ne bi imao stanodavca za vratom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA