≫ 

Kako da napravite tajnu sobu: Potreban vam je neiskorišćen ćošak i manje od 200 evra za početak

Ovo može biti idealan prostor za decu, osamljivanje, ali i ozbiljna investicija, pogledajte nekoliko tajnih soba pa možda dobijete ideju za sledeći projekat

  • 3

Tajna soba ne mora biti salon sa kaminom i lovačkim trofejima iza police knjiga, na kojoj bi pozavidela biblioteka osnovne škole. Tajna soba može biti i deo plakara iz koga ste izbacili sve stvari koje ne nosite.

Prema podacima Eurostata iz 2017. oko 57 odsto građana Srbije živi u skučenim uslovima- odnosno malim stanovima. Na to treba dodati i neobjašnjivu potrebu za gomilanjem suvišnih stvari, neadekvatnog nameštaja i opšteg pretrpavanja prostora. Takav stil života isključuje bilo kakvu mogućnost da budete kreativni.

Ali ako živite u kući sa tavanom, imate veliki plakar sa stvarima, ili ugao u potkrovlju u koji ništa ne može da stane ispunjeni su svi uslovi za izgradnju tajne sobe. Kvadratni metar itisona košta oko 700 dinara, unutrašnja vrata koštaju oko 100 evra, a da bi na njih ugradili policu treba vam oko 5.000 dinara i dobar majstor.

Taj prostor može da posluži deci za igru, u njega možete ući ukoliko želite osamu od drugih ukućana, ili vam je potreban miran prostor za rad. Svakako je bolje na tavanu imati tako nešto nego stotine kilograma starih novina.

Video: Uradi sam: Srpski jutjuber oduševio svet sređivanjem terase za male pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA