Haos u ruskom cirkusu zbog "ljubomornih" slonova: Opšta bežanija posle tuče Dženi i Magde

- Vladala je panika, bilo je blizu nas - kazao je jedan od gledalaca

  • 0
Slon, Slonovi, Slonice, Cirkus Foto: Printscreen/Youtube/Breaking news

Posetioci ruskog cirkusa u Kazanju morali su da pobegnu posle haosa koji je nastao kada je došlo do sukoba dva slona, javljaju svetski mediji.

Kako se navodi, dreseri su očajnički pokušali da spreče tuču ovih ogromnih životinja koja je izbila između Dženi i Magde. Naime, Dženi je odgurala Magdu i bacila je na zemlju, a zatim je pokušala da gazi po "protivnici" na ivici ringa, zbog čega je publika počela da napušta sedišta i beži.

Jedan od zaposlenih u cirkusu rekao je da je moguće da je do incidenta došlo zbog izliva ljubomore, odnosno "suparnici" se nije dopalo što je dreser pružao više pažnje drugoj.

Kada je došlo do duela tokom predstave "Šou slonova i magije cirkusa", posetioci su krenuli da napuštaju kompleks koji je vredan više od 11,5 miliona evra.

Direktor cirkusa Ramil Šarifulin kazao je za internet portal "Realjnoje Vrimja" (Реальное время) da niko u incidentu nije povređen, a osoblje je poreklo da je bilo ko od gledalaca bio u opasnosti.

Međutim, roditelj jedne devojčice se nije složio sa tom ocenom.

- Vladala je panika, bilo je blizu nas - kazao je taj roditelj, a prenosi "Daily Mail".

Portparol cirkusa je rekao da životinje nisu povređene u tuči, a Šarifulin je kazao da "okršaj" dve ženke Indijskog slona nije prvi, već da su imale sukob pre pet godina.

Cirkus se u međuvremenu oglasio saopštenjem i naveo da su pandemija i manjak komunikacije sa gledaocima "uticale na životinje".

- Zahvaljujući dobro koordinisanom radu zaposlenih, neočekivana situacija je imala srećan kraj. Dženi i Magda su trenutno mirne, u dobrom su fizičkom stanju i brinemo o njima... Iskreno se izvinjavamo zbog toga šta se desilo - navodi se u objavi za medije.

Predstava je naglo prekinuta, a naredni događaj je bio otkazan te je gledaocima refundiran novac za karte.

Video: Neverovatna tuča dva slona, a nećete verovati kako se završilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA