Vozila se u tramvaju bez karte, a onda je ušla kontrola: "Nikada joj to neću zaboraviti"

Zagrepčanka priznaje da je ušla u tramvaj bez karte, ali kaže da ovakvu reakciju kontrolora nije očekivala

  • 3
Gradski prevoz, GSP, maske Ilustracija Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Zagrepčanka Laura Cindrić ušla je u sredu u tramvaj, a odmah za njom su ušle i kontrolorke ZET-a. Laura priznaje da nije imala kartu, a osim neugode koju je osećala očekivala je i jednako neugodan razgovor s kontrolorkom. Međutim, dogodilo se nešto o čemu nije mogla ni da sanja, prenosi RTL.

- Imala sam neku "situaciju" i pričala sam telefonom. Ušla sam u tramvaj i samo što sam sela, primetim kontrolu. Prekinula sam razgovor jer znam da nemam kartu, a što je još gore u tom trenutku ni u novčaniku nisam imala novca da je kupim. Ljubazno joj se izvinim, a ona vadi neki bunt i već sam pomislila da ću dobiti kaznu. Međutim, ona mi pruži kartu i kaže da je ne moram sada kucati već kad se budem vraćala s posla. Taj gest me je neopisivo dirnuo i ulepšao mi dan da sam u trenu zaboravila na probleme koji su me samo nekoliko minuta ranije brinuli - ispričala je za RTL.hr Laura Cindrić.

Tim više ju je neočekivana gesta razgalila, jer kako kaže, bilo je neugodnih sitacija s kontrolorima čak i kada je imala kartu.

Na pitanje da li je kartu posle poništila na aparatu u tramvaju, Cindrić kaže da nije.

- Inače idem pešice jer nije to neka velika razdaljina koju moram da pređem. U sredu sam slučajno ušla u tramvaj jer sam kasnila. A i ovu kartu ću da ostavim kao podsetnik da još uvek ima dobrih i plemenitih ljudi. Čak mi se i kontrolorka na kraju nasmešila i rekla: "Vidite da ni mi nismo tako loši" - priča kroz osmeh Cindrić.

Video: Pa vi izletite onda: Koliko je vremena potrebno tramvaju da stane po lošem vremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rhoi

    26. mart 2021 | 17:02

    Baš je lepo pročitati ovako pozitivan tekst.

  • Zorica

    26. mart 2021 | 18:40

    Otišla ova Hrvatska u dubiozu..nemaju ni tamo ljudi za 1 kartu od 100 dinara.. Jad i beda.. Šta napravi njihova vladaaod njih..

  • Nadica

    26. mart 2021 | 19:18

    Ja bih se osecala jadno jer bih to tako i dozivela (jadnice evo ti za kartu) Nikada se vise ne bih svercovala (zaboravila da otkucam😊)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA