Zaljubila se u dvostrukog ubicu, iako ga nikad nije videla: Za Viktora će se udati u zatvoru

On će na slobodu izaći tek 2034. godine, ali Naomi planira da ga čeka koliko treba

  • 2
Naomi Wise, Victor Oquendo –  Animal Foto: Instagrm/naomiwise_, Macomb Correctional Facility in Michigan

Devojka iz Velike Britanije planira da ode za SAD kako bi se udala za dvostrukog ubicu kog nikad do sad nije videla i koji će ostati u zatvoru do 2034. godine.

Naomi Vajs (26) se zaljubila u Viktora Okvenda (30), poznatog pod nadimkom Životinja, nakon što je postala mentor u zatvoru. Njih dvoje su se prvo razmenjivali pisma, da bi onda počeli da se čuju i telefonom.

Dopisivanje je vremenom preraslo u romansu koja je zaprepastila Naominu porodicu, a naročito kad je prihvatila njegovu bračnu ponudu.

Okvendo je ubio dva rivala u napadu bande, a odslužio je 10 od 24 godina kazne za zločine koji su uključivali i tri oružane pljačke.

Međutim, Naomi insistira da on nije "čudovište, već ljudsko biće".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🦋 Naomi 🦋 (@naomiwise_)

- Viktor je najljubazniji muškarac kog sam ikada upoznala. Ljudi mogu da sude pre nego što saznaju celu priču, ali ja ne mogu da zamislim svoj život bez njega - rekla je Naomi, prenosi Mirror.

Neobična veza na daljinu je i veoma skupa - Naomi mesečno troši više od 300 evra na telefonske razgovore i pisma, a često mu šalje i pakete sa hranom.

Pošto Viktor ima puno tetovaža po telu, i Naomi je sebe "ukrasila", pa je tako na zglobu istetovirala njegove inicijale, dok na rebrima ima njegov potpis.

Naomi planira da do leta ode u SAD i poseti verenika u zatvoru kada pravila uvedena zbog korone to budu dozvolila. Venčanje bi moglo da se dogodi u zatvoru u septembru.

Nakon venčanja Naomi želi da se preseli u Mičigen i pripremi sve za zajednički život nakon što on izađe iz zatvora.

Prema pisanju medija, Viktor bi najranije na slobodu mogao da izađe 2034. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA