Kraljica Elizabeta viđena prvi put u javnosti nakon sahrane supruga: Evo ko joj je pravio društvo

Izvori bliski kraljici kažu da će redovno posećivanje Frogmora pomoći Elizabeti da se izbori sa svojom tugom nakon smrti princa Filipa

  • 1
Princ Filip sahrana kraljica Elizabeta Foto: Tanjug/AP

Samo dva dana nakon sahrane njenog muža princa Filipa, koji je preminuo u 99. godini, kraljica Elizabeta II viđena je u javnosti. 

Kraljica je viđena kako se u automobilu odvezla do jednog od svojih omiljenih mesta Frogmor bašte u kom voli da šeta svoje pse. Ovo mesto udaljeno je svega nekoliko minuta od zamka Frogmor u kom princ Hari boravi od svog dolaska u Veliku Britaniju povodom sahrane svog dede.

Izvori bliski kraljici kažu da će redovno posećivanje Frogmora pomoći kraljici da se izbori sa svojom tugom nakon smrti princa Filipa. Vrtovi su jedan od njenih omiljenih delova imanja za šetnju njenih štenaca. Verovatno će se i na svoj rođendan kraljica provozati do Frogmora kako bi uživala u prirodi i šetala svoje pse.

- Mislim da je korisno što kraljica ima nove štence koji će joj malo okupirati misli, nakon velikog gubitka koji je doživela. Osim njenih kućnih ljubimaca, kraljici društvo pravi i njena dvorska dama Lejdi Suzan Husel koja je i na sahrani bila uz nju - kaže izvor.

Iako nije bila na spisku od 30 zvanica na sahrani, Suzan je bila član službenika monarhije koji su stajali sa strane. Ona je bila blizu kraljice za slučaj da joj zatreba, piše britanski Sun.

Slika kraljice kako u kapeli sedi sama slomila je srca čitave nacije, a činjenica da ipak nije potpuno usamljena malo je utešila sve one koji su voleli kraljevski par.

Video: Sahranjen princ Filip: Supruga kraljice Elizabete ispratili njegovi najbliži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Balkanski spijun

    20. april 2021 | 16:57

    ova je u javnosti zadnjih 100god.. cemu panika ako je malo nema :)?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA