≫ 

Šokantan snimak jednog ribara: Pecao je kada se iz vode pojavio aligator dug preko 3 metara

Incident se dogodio na jednom jezeru na Floridi, gde je u toku sezona parenja aligatora

  • 0
Aligator, Florida

Foto: Facebook/Croc Encounters

Pecaroš na Floridi doživeo je veliki šok kada se, dok je pecao ribu, iz vode pojavio aligator dug preko 3 metara i krenuo ka njemu.

Na snimku koji se proširio mrežama vidi se pecaroš kako počinje da trči dok shvata da aligator polako izranja iz vode i kreće ka obali. Čovek je odmah počeo da trči, međutim onda se dogodilo nešto što mu je u tom trenutku najmanje trebalo- čovek se spotakao i pao. U momentu pada, aligator je bio na svega nekoliko metara udaljen od njega.

- Potrčao sam unazad i pao dok me je jurio. Tada sam odlučio da se suočim sa njim i on me je prvo pojurio, pre nego što se povukao nazad u vodu. Zatim sam požurio nazad do svog automobila- ispričao je 22-godišnji pecaroš.

Incident se dogodio na jednom jezeru na Floridi, gde je u toku sezona parenja aligatora. Stručnjaci upozoravaju građane da u ovom periodu budu oprezni kako ne bi doveli svoj život u opasnost. Takođe savetuju sve one koji vole gmizavce da im ne prilaze jer umeju da budu nasilni ukoliko se neko približi njihovoj teritoriji.

Video možete pogledati na OVOM LINKU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA