Za ovu rekreaciju ne treba vam odeća, samo maska: Filadelfija organizuje godišnju "golu vožnju"

Učesnici vožnje, kojih ponekad ima i nekoliko hiljada, obično se skupljaju u parku da bi se svukli i oslikali jedni drugima tela pre no što sednu na bicikle

  • 8
Filadelfija, gola trka Arhivska fotografija, Foto: Tanjug/AP

Biciklisti iz Filadelfije neće morati da nose majice, pantalone, suknje, čak ni donji veš, samo zaštitne maske. Organizatori godišnje Fili gole vožnje bicikla navode da će se ovogodišnja vožnja održati 28. avgusta i da će biciklisti morati da nose maske zbog ranijih korona restrikcija, navodi AP.

Grad je uklonio većinu nametnutih kovid pravila ove nedelje, što je usledilo zbog velikog broja vakcinisanih i pada u novim slučajevima zaraze. Organizatori kažu da će pratiti u sledećih mesec i nešto više dana šta će grad odlučivati po tom pitanju.

Učesnici vožnje, kojih ponekad ima i nekoliko hiljada, obično se skupljaju u parku da bi se svukli i oslikali jedni drugima tela pre no što sednu na bicikle. Gola vožnja se organizuje u cilju promocije pozitivnog stava prema svom telu, više pažnje prema bicklistima tokom vožnje, ali i u znak protesta protiv zavisnosti od fosilnih goriva.

Vozi se 16 kilometara, a usput obilaze i neka od znamenitih mesta koja se pojavljuju i u filmu "Roki".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA