≫ 

Evo dokaza da je bezosećajnost prisutna svuda: Sramno ponašanje prolaznika dok se nečiji život ruši

Srbiju je potresao snimak žene koju muškarac šutira na Adi, a ovo je snimak iz Amerike na kome se vidi nervni slom jedne žene u javnosti koji je izazvao buru na društvenim mrežama

  • 0

Video je objavljen na nekoliko društvenih mreža. Neko je snimao grupni čas joge kada je jedna od polaznica dobila poruku na telefonu.

Sadržaj poruke nije poznat ali jeste njena reakcija koja je bila izliv besa i nekontrolisano vrištanje. Istog časa deo ljudi se od nje sklonio a bilo je i onih koji su izvadili telefone i kamere.

I sam video cele situacije uskoro je završio na internetu a onda su počeli da se ređaju podrugljivi komentari. Većina se odnosila na pretpostavku ljubavnog života ove žene, i podsmevali su joj se, jer ju je, prema mišljenju komentatora, partner ostavio preko poruke.

Jedan od korisnika instagrama otišao je tolik odaleko da ju je nazvao "Karen" što je podrugljiv naziv kojim američki crnci nazivaju američke belkinje.

Srbiju je ovih dana potresao snimak na kome muškarac na punoj plaži šutira ženu i niko od prisutnih ne reaguje. Čini se da je bezosećajnost za patnju drugog ljudskog bića progutala svet.

Video: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju: Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA