On je bukvalno najgori stanar na svetu: Tone đubreta, 8.000 limenki, korišćeni toalet papir na podu

"More" limenki prekrilo je sve slobodne površine, dok su polupojedeni kebabi i buđave vekne hleba ostavljene da trunu na tepihu dnevne sobe

  • 0
Đubre, čišćenje stana, crne kese đubreta, prašina, nered, prljavština Foto-ilustracija: Shutterstock

Stanar iz pakla ostavio je vlasniku nekretnine oko 8.000 limenki piva, neplaćene račune za godinu dana i trulu hranu po celom stanu uz poruku da je ostavio "manji nered". U WC šolji toaleta u dvosobnom stanu u Andoveru u Hempširu nikada nije bila puštena voda, a visina nagomilanog toalet papira i ljudskog izmeta bila je oko 1,2 metra na podu kupatila, navodi Metro.

"More" limenki prekrilo je sve slobodne površine, dok su polupojedeni kebabi i buđave vekne hleba ostavljene da trunu na tepihu dnevne sobe. Stručnjak za odlaganje đubreta Fredi Gilium Veb (29), koga je angažovao vlasnik stana da počisti, rekao je da je iskoristio 10 flaša izbeljivača i napunio oko 100 kesa đubreta da bi stan makar malo vratio u prvobitno stanje. Prema njegovim rečima, triput je povratio dok je čistio stan tokom 30 sati rada.

- Čim sam ušao kroz vrata osetio sam užasan smrad. Posle prvog dana čišćenja delovalo je kao da ništa nisam uradio, pa sam angažovao i mašinu koja je prebacivala otpad u kontejner.

Vlasnik stana je zbog neplaćenih računa i sređivanja stana ostao bez 12.000 funti.

- Ovakvi stanari trebalo bi da se nađu na crnoj listi da be bi rentirali ponovo negde jer bi u protivnom sve ovo opet moglo da se ponovi - smatra Fredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA