≫ 

U Engleskoj postoji raj za pse: "Vodim luksuzni hotel, imamo šofera, spa i hidromasažnu kadu"

Vlasnca luksuznog hotela za pse ispričala je kako izgleda tretman sa pet zvezdica koji srećni kučići dobiju kada ostanu

  • 1
Country dog hotel Foto: Instagram/thecountrydoghotel

Rebeka Linel je 2017. godine osnovala "Countri Dog Hotel & Spa", u Engleskoj, sa željom da stvori iskustvo koje bi volela da ima njen pas, a srećni kučići koji posete hotel raduju se poslasticama.

Vlasnca luksuznog hotela za pse ispričala je kako izgleda tretman sa pet zvezdica koji srećni kučići dobiju kada ostanu, prenosi Miror.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by The Country Dog Hotel & Spa (@thecountrydoghotel)

Rebeka je oduvek želela da napravi neku vrstu hotela za pse, razmišljajući o tome kako bi volela da njen pas ima društvo kada ona ode na odmor.

Pre četiri godine uspela je da otvori hotel "Countri House Dog Hotel" u Tauntonu, u Somersetu, sa ciljem da ljubljenim ljubimcima pruži onoliko zadovoljstava koliko su njihovi vlasnici imali na svojim putovanjima.

U njenom hotelu, kada prijavljujete svoje štene na boravak, možete očekivati da će se prema njemu odnositi kao prema članovima porodice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by The Country Dog Hotel & Spa (@thecountrydoghotel)

- Pse prevozimo u Land Roverima, širom zemlje. Imamo mini flotu - rekla je Rebeka.

Kada pas treba da odsedne u hotelu, auto dolazi do njihovih ulaznih vrata da ih odveze u hotel. Putuju sa stilom, a na brodu imaju i frižider sa hladnom vodom za piće i opuštajuću muziku.

- Kada psi stignu, prijavljujemo ih i dajemo im oznaku, a onda sve njihove stvari stavljamo u njihov ormarić - kaže ona.

Psima je dostupna i biblioteka

Nakon što su psi prijavljeni, Rebeka objašnjava da je upoznavanje sa ostalim "gostima" hotela veoma sporo, a svakog psa čekaju i domaće, organske poslastice za pse na kojima je utisnuto njihovo ime.

Takođe dobijaju dodatnu vrećicu personalizovanih poslastica koje mogu poneti sa sobom kući, zajedno sa loptom i dobrom torbom.

Tokom svog boravka, razmaženi psi mogu provesti vreme u biblioteci (koju stariji psi preferiraju), sobi za igračke i salonu opremljenom krevetima na razvlačenje.

Napolju je i više od tri hektara prostora za pse koji bezbedno lutaju, a štenci kojima je potrebna dodatna nega mogu da provedu vreme u banji, gde se brčkaju u đakuziju izgrađenom posebno za pse.

Pored toga, svaki pas će dobiti i šišanje i doterivanje dok je u banji, naravno, ukoliko su njihovi vlasnici to platili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by The Country Dog Hotel & Spa (@thecountrydoghotel)

Vlasnike redovno obaveštavaju o tome kako se njihov pas provodi

- To je deo našeg VIP paketa, koji uključuje prevoz i spa tretmane. Kao da idete na "all inclusive" odmor. - objašnjava Rebeka.

Jedini uslov na kojem Rebecca mora insistirati ako vlasnik psa razmišlja da pošalje svog psa u hotel je da je prijateljski nastrojen s drugim psima, jer će biti dosta interakcije.

- Tokom boravka vlasnicima redovno šaljemo fotografije i obaveštavamo ih kako se njihov pas provodi -  kaže ona.

Video: Obradujte vaše kućne ljubimce: Ovo svako može sam da napravi i da ne troši gomilu novca u Pet šopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA