Siledžijama iz škole pokazala da joj više ne mogu ništa: Devojku na maturu dopratilo 300 bajkera

Felisitina majka pitala je članove jednog moto kluba da je isprate na maturu

  • 8
Felicity Warburton Printskrin: Instagram/fizz_warburton/ellewarburton_

Učenica sa invaliditetom ispraćena je na maturu od strane skoro 300 bajkera kako bi siledžijama iz škole pokazala da "više ne mogu da je povrede".

Felisiti Vorburton (15) u školi se osećala bezvredno do te mere da je razmišljala o tome da oduzme sebi život. Ali u ponedeljak se ozarila, kada je na svoju maturu stigla u pratnji skoro 300 bajkera, piše Metro.

Njena mama Katrin organizovala je sve za svoju ćerku kada se prošlog meseca požalila na Fejsbuku.

Ona je pitala članove jednog moto kluba da pomognu Felisiti, koja ima disleksiju i Aspergerov sindrom, da ode na školski događaj. Katrin se nadala da će nekoliko bajkera da se priključi njenoj ćerki i bila je u šoku kada se pojavilo na desetine njih.

"Felisiti se radovala maturi jer je osećala da je to momenat u kom bi pokazala siledžijama u školi da više ne mogu da je povrede. Maltretirali su je do te mere da je tokom protekle godine razmišljala o tome da počini samoubistvo, tako da stvarno želim da njena matura bide sve što je želela da bude" napisala je Katrin.

Felisitin otac Rič Moris (45) rekao je da "nije ni mogao da vidi Felisiti među svima njima".

- Bilo je sjajno. Nadali smo se da će da dođe možda desetak bajkera, ali pojavile su se stotine. Oduvani smo. Felisiti je uživala u svakom trenutku i bilo je neverovatno videti podršku svih bajkera. Felisiti je nailazila na izazove, a siledžije su mislile da je u redu da je maltretiraju. Uznemiravana je svaki dan i to ju je slomilo, ali imali smo osećaj da ćemo posle tog ponedeljka da vidimo našu dragu, veselu Felisiti kako uživa. Reći da sam ponosan na nju nije ni približno tome kako se osećam. Ona je sjajna devojka i nije zaslužila ništa od onoga što joj se dogodilo. Fantastično je videti je tako ozarenu - rekao je Moris.

Otac je dodao da, kada je sela u tricikl, vreme kao da je stalo i samo je pomislio kako im se ćerka vratila.

- Kada vas neko iznova gazi, ne vidite ništa dobro u sebi. Videti taj osmeh na njenom licu je bilo neodoljivo - dodao je otac.

On je rekao i da je Felisitina škola uradila ono što je mogla kada je upitanju konstantno maltretiranje, ali da nisu uspeli u potpunosti da ga prekinu.

Jedan od bajkera Don Tomas rekao je da su njegov klub i još neke druge grupe bajkera Felisiti upriličili "vožnju njenog života".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kole

    9. septembar 2021 | 21:38

    Devojka lepotica. Otac mlakonja nije zastitio svoje dete. Kako bi radila satara po nogama nasilnicima

  • Darko

    9. septembar 2021 | 22:00

    Prelepa devojka

  • Перагеније

    9. septembar 2021 | 23:35

    "Učenica sa invaliditetom" -НЕ види се. Изгледа ко гром. Браво момци!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA