Greta ima dečka? Aktivistkinja u Milanu zapažena u društvu nepoznatog mladića, hranila ga čipsom

Fotografije Grete i mladića snimljene su u petak, u Milanu, nakon protesta protiv klimatskih promena

  • 5
Greta Tunberg Thunberg Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aktivistkinja Greta Tunberg viđena je u Italiji sa nepoznatim mladićem koji ju je zagrlio, dok ga je ona hranila čipsem nakon marša "Fridays for Future", koji je okupio globalni pokret mladih protiv klimatskih promena.

Fotografije Grete i mladića snimljene su u petak, u Milanu, nakon protesta protiv klimatskih promena. Na njima se vidi Gretu (18) kako čipsom hrani mladića za vreme kratkog predaha. Momak je nosio belu majicu i plavo-beli karirani šešir, spustio je masku ispod brade, a Greta mu je dala čips.

Greta je bila vidno raspoložena dok je na maršu "Fridays for Future" provodila vreme sa svojim, naizgled bliskim, prijateljem. Momak ju je zagrlio preko ramena dok se ona naginjala prema njemu, dok su stajali u gomili.

Ranije tokom dana, Greta se pridružila gomili mladih aktivista i strastveno govorila na skupu. U nedavnom intervjuu za Gardijan, izjavila je da najbolje prijatelje ima među aktivistima.

- Imamo svakodnevni kontakt. Ne kamujemo samo zajedno, već smo i prijatelji. Moji najbolji prijatelji su unutar pokreta - rekla je Greta i dodala:

- Budući da smo rasprostranjeni po celom svetu, teško je učestalo komunicirati, ali imamo Zoom sastanke i filmske večeri - otkrila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA