≫ 

Genijalan trik profesora da otkrije ko prepisuje za vreme kontrolnog

Uvek će biti učenika koji će pokušati da varaju na testu, kako bi dobili bolje ocene, ali jedan profesor je smislio genijalan način da ih razotkrije u varanju

  • 0

Učenik je uhvaćen dok je prepisivao na kontrolnom, koristeći svoj telefon, ali profesor je našao način da ga otkrije. Video snimak genijalnog trika postao je viralan na društevnoj platformi TikTok.

Uvek će biti učenika koji će pokušati da varaju na testu, kako bi dobili bolje ocene. Kako svi sada imaju pametne telefone, profesori moraju da pronađu kreativna rešenja kako bi sprečili prepisivanje, prenosi Miror.

Jedan od njih je smislio savršen način da da uhvati đake na delu, a video snimak koji pokazuje nesrećnog tinejdžera, šokiranog izraza lica, kada je shvatio da je otkriven, trenutno ima preko milion pregleda na TikToku.

@jmewlsnTag your friends! 😂 ##fyp ##fypシ ##meme ##funny ##comedy ##abcxyz ##xyzbca ##test♬ original sound - JMEWLSN

 

Na klipu se vidi kako profesor ulazi u učionicu punu učenika koji rade test, ograđeni gomilama knjiga kako bi, jedni od drugih, sakrili odgovore, što znači da bi neprimećeno gledanje u telefon bilo lako izvodljivo.

On je, međutim samo ušao i ugasio svetlo. Svi su bili u potpunom mraku, osim dečaka čije lice je obasjavao ekran njegovog telefona.

Video: Deca nisu besna, ni kuća nije tesna: Izrodila njih petnaestoro, pa prezentovala svaku sobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA