Kod Pamele i ljudi bez kose dolaze na šišanje: Kad odgledate snimak, biće vam jasno i zašto

Ona je priznala da svoje atribute iskoristi kako bi privukla što veći broj mušterija, pa zato i objavljuje zanimljive snimke na TikToku

  • 2

Oksana Mišina je postala najpopularnija frizerka u Ukrajini, a ne bi nas iznenadilo ukoliko uskoro njen salon počnu da posećuju i mušterije iz inostranstva.

Ipak, razlog za to nisu neke spektakularne frizure koje pravi, iako se čini da vrlo dobro radi svoj posao, već neki drugi atributi kojima privlači muškarce da se šišaju kod nje.

S obzirom na to da joj je nadimak Pamela i da joj je to profilno ime na društvenim mrežama, verovatno pretpostavljate o čemu se radi.

Oksana je prilično prsata plavuša, koja je shvatila da bi dar majke prirode mogla da iskoristi i za posao, odnosno, da uz pomoć njega razvije posao u svom salonu i privuče još veći broj mušterija, pre svega muškaraca.

Zato na poslu nosi slobodniju uniformu, na kojoj je malo dublji dekolte "obavezan", pa tokom šišanja svojim mušterijama omogućava pogled i na njene atribute i ne krije da se služi tim trikovima kako bi ih privukla što više, a samim time i ostvarila veću zaradu.

Kako izgleda boravak u njenom salonu, kako šiša, ali i kako pleše i uvija svojim telom možete pogledati u snimku na početku teksta.

Video: Najvrelija kasirka na svetu izluđuje provokativnim plesom: Svi lude kad u uniformi uvija kukovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Рус

    14. novembar 2021 | 21:20

    Nije Ukrajina nego Rusija, Sevastopolj Krim. Našla žena foru kako.da zaradjuje.

  • Ors

    14. novembar 2021 | 21:55

    Treba im troduplo naplaćivati friz 😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA