≫ 

Ljubav rođena u njujorškoj policiji: Očekivala nagradu, dočekao je dijamantski prsten

Poslednjih nekoliko godina njih dvoje su bili u srećnoj vezi, a onda je Henri osetio da je vreme da svoju vezu podignu na viši nivo

  • 0
NYPD prosidba Foto: NYPD

Policajka njujorške policije na poslu je imala veoma iznenađujuć, ali i srećan dan, nakon što ju je, uz pomoć komesara policije, zaprosio njen dečko, koji je narednik u penziji. Naravno, rekla je "da".

Komesar Dermot F. Šej objavio je u sredu divnu vest na Tviter nalogu, zajedno sa video snimkom dirljivog trenutka koji se odigrao u njegovoj kancelariji.

- Kada mislite da idete u kancelariju kako biste primili nagradu, ali odete sa dijamantskim prstenom i svog dečka, narednika u penziji, nazivate verenikom. Pridružite nam se u čestitanju Šondel i Henriju, želimo im sve najbolje - napisao je Šej.

U razgovoru za People, policajka Šondel Simor, koja radi u Odeljenju za licenciranje, i penzionisani narednik Henri Černjavski, kažu da su nakon prosidbe oboje na sedmom nebu.

- Svi su nam pružili mnogo ljubavi i podrške. Srećni su što u okviru njujorške policije imaju ljubavnu priču. Ne vidimo često onu drugu, emotivniju stranu policije, koja pokazuje da volimo i želimo da budemo voljeni, baš kao i svi ostali - kaže budući bračni par.

Njih dvoje su se upoznali na poslovnom događaju pre pet godina. Odmah su osetili privlačnost jedno prema drugom. Henri je istakao da je bio intrigiran Šondelinom lepotom, dok se njoj veoma dopao njegov karakter.

Poslednjih nekoliko godina njih dvoje su bili u srećnoj vezi, a onda je Henri osetio da je vreme da svoju vezu podignu na viši nivo.

- Jedan od mojih glavnih ciljeva bio je da je iznenadim, tako da, osim ljudima koji su bili uključeni u prosidbu, nikom nisam rekao da ću da je zaprosim. Zahvalna sam da je policijski komesar bio u mogućnosti da mi pomogne da zaprosim ljubav svog života - kaže Henri.

Henri je sredio da njegova izabranica bude pozvana u komesarovu kancelariju.

- Nisam bila nervozna zbog odlaska u kancelariju jer mi je bilo rečeno da mi je neko napisao pismo kako bi mi se zahvalio što sam mu pomogla i bila fina, tako da sam znala da je razlog odlaska tamo dobar - objašnjava Šondel.

Dok je bila tamo, Šej joj je dao nekoliko poklona, uključujući novčić i crnu kutiju za prsten. Dok je uzimala poklon, Henri se ušunjao u sobu i tiho se, iza nje, spustio na koleno.

- Kada sam otvorila kutiju i videla veliki dijamant, pomislila sam "Mora da sam veoma pomogla toj osobi". Sledeće sekunde sam prepoznala prsten. Očeva strana porodice se bavi izradom nakita i mojoj majci su napravili poseban prsten. Tada sam shvatila da je u pitanju moja prosidba, ali zbog toga što još nisam videla Harija i zbog toga što sam bila u policijskoj uniformi, bila sam pomalo zbunjena. Pretpostavljam da je komesar video zbunjenost na mom licu i rekao mi je da se okrenem. Ostalo je istorija - dodaje.

Kao što se vidi na video snimku, ona je bila veoma iznenađena kada je videla Henrija na kolenu. Zaplakala je, a potom dugo grlila svoj sada verenika, dok su im ljudi u porostoriji aplaudirali.

- U prošlosti sam mu više puta rekla da često ne razmišlja na preterano kreativan način. Sada to više ne mogu da kažem. Dokazao je da nisam u pravu na najlepši mogući način - zaključuje buduća mlada.

Video: Izabranici priredio veridbu za pamćenje: Prosidba na vrhu sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA