Neverovatan snimak iz Bosne: Pijani vozač prelazi iz trake u traku, policajac ga peške juri

Kada su ga zaustavili mislio je da se nalazi u gradu koji je 70 kilometara udaljen od Tomislavgrada u kom se u tom trenutku nalazio

  • 1
Pijan vozač automobila, vozač u alkoholisanom stanju Foto-ilustracija: Shutterstock

Šokantan snimak koji je počeo da kruži Internetom, prikazuje vozača koji je pod dejstvom alkohola u blizini Tomislavgrada u BIH, vozio iz jedne u drugu traku. U jednom trenutku prošao je pored policije koja je pokušala da zaustavi vozača. 

Na snimku se vidi kako muškarac u sivom automobilu marke Mercedes prelazi iz trake u traku, a zatim silazi sa kolovoza, na koji se potom ponovo vraća. U jednom trenutku kada je prošao pored policijskog automobila, policajac je krenuo za njim međutim on je nastavio da se sporo kreće putem.

Policajac je kroz prozor pokušao da otme volan od vozača, a nakon višeminutnog otimanja, konačno je uspeo da ga obuzda i otvori vrata automobila.

Vozač automobila dubrovačkih tablica kretao se iz smera Posušja ka Tomislavgradu, a prema nezvaničnim informacijama, vozača je policajac uspeo da savlada nakon deset minuta i on je ubrzo priveden.

Da je do ove bizarne, ali veoma opasne situacije došlo, potvrdio je za 24sata.hr i portparol MUP-a BIH Ivica Vrdoljak koji kaže da su prijavu o ovom vozaču dobili pre dva dana nešto posle 12 časova.

Portparol je rekao kako je muškarac bio u alkoholisanom stanju i da je pružao otpor prilikom privođenja ponašajući se veoma drsko.

- Prvo smo mislili da je bolestan, a kada je počeo da prelazi u druge trake i kada ga umalo kamion nije pokupio, pozvali smo policiju. Nije nam bilo svejedno, mogao je nekog da ubije. Kada ga je policija zaustavila mislio je da je u Širokom Brijegu, a ne u Tomislavgradu - rekao je za 24sata.hr autor snimka, koji je objasnio da su Široki Brijeg i Tomislavgrad udaljeni 70 kilometara.

Video: Lančani sudar na mostu: Devet automobila skršeni zbog pijanog vozača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Trangefranger

    28. decembar 2021 | 12:14

    Nije mu nista i tek nece da mu bude🤣💪✌️🔥🤘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA