Kolege su joj našle eksplicitne snimke: Medicinska sestra zbog skandala dala otkaz, a sad zarađuje milione

U posao je uključen i njen suprug koji joj pomaže na sve moguće načine

  • 5

Eli Rej je bivša medicinska sestra zbog koje je izbio skandal u jednoj bostonskoj bolnici pre nekih godinu dana.

Ova zdravstvena radnica je uporedo sa poslom na odeljenju intenzivne neonatalogije istovremeno imala i "biznis" sa strane. Nije to bilo ništa nezakonito, već kao i većina devojaka i žena u današnje vreme i ona je kao dodatni izvor prihoda imala OnlyFans, platformu na kojoj se objavljuje uglavnom eksplicitni sadržaj za odrasle.

Skandal je izbio kada su njene kolege nabasale na njen profil i pogledale eksplicitne snimke koje je objavljivala, pa su to prijavili upravi bolnice, te je ova 37-godišnja majka trojice sinova dobila ultimatum - ili posao medicinske sestre ili OnlyFans karijera.

Uprkos 15 godina rada u zdravstvu ona je vrlo lako donela odluku i opredelila se za opciju koja joj donosi veću zaradu, a zbog toga ni dan danas nije zažalila.

Sada zarađuje više novca nego ikada u životu, na mesečnom nivou ostvari profit i do 360.000 dolara, provodi više vremena s decom i bliža je sa suprugom.

U "biznis" je uključila i muža.

Više o njima možete saznati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA