≫ 

Bila je gladna: Republikanska kongresmenka nacističku policiju pomešala sa supom - i to hladnom

Očekivano, kongresmenka je postala predmet ismevanja na internetu

  • 0
Gaspačo supa Gazpacho Merdžori Tejlor Grin Marjorie Taylor Greene Foto-montaža: Profimedia/AFP/Olivier DOULIERY, Shutterstock

Republikanska kongresmenka Mardžori Tejlor Grin postala je predmet ismevanja kada je, želeći da kaže da Kapitolom patrolira tajna policija, umesto izraza gestapo, koji podrazumeva tajnu nacističkiu policiju rekla "gaspačo" - naziv poznate španske čorbe.

Kongresmenka iz Džordžije i inače je poznata po brojnim lapsusima, a njeno širenje dezinformacija o korona virusu dovelo je do toga da joj Tviter zabrani nalog.

- Gaspačo policija Nensi Pelosi špijunira članove Kongresa, prati šta radimo, špijunira naše osoblje i špijunira američke građane - rekla je Grin.

Grin nije objasnila zašto je rekla da je Pelosi formirala policiju inspirisanu gaspačom, odnosno vrstom supe. Očekivano, kongresmenka je postala predmet ismevanja na internetu, prenosi Guardian.

- Gaspačo je hladna supa od paradajza. Gestapo je nacistička policija. Nijedna od ovih stvari nije dobra - napisao je na Tviteru politički novinar Džejk Šerman.

Drugima je pominjanje supe izazvalo glad.

- Pitao sam se zašto svi u Vašingtonu tvituju o gaspačou, a sada samo žudim za večerom - tvitovao je novinar Sarakši Rai.

Video: Bajden bukvalno srlja iz gafa u gaf: Umalo pao na stepenicama i Harisovu nazvao predsednicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA