≫ 

Kuvari čuvajte se, stiže dete koji će vam zabiberiti čorbu: Ne može da dohvati šporet, ali može da kuva

Ovo je priča o dečaku koji ima neverovatan kulinarski talenat i ne stidi se da ga pokaže

  • 2

Jedan dečak iz Kine "preti" da za nekoliko godina, postane ozbiljna konkurencija svetski poznatim kuvarima.

Mediji širom planete pokazali su interesovanje za talentovanog klinca, a Ruptly je nedavno o njemu snimio i reportažu, otkšrinuvši nam vrata u njegov mali svet.

Dečakova majka ispričala je da je znatiželja počela sa prvim koracima - Čim je naučio da stoji, igrao se sa igračkama kuhinjskih elementima. Kada je napunio godinu dana počeo je kobajagi da kuva, stavio bi šerpu na šporet i pravio se da nešto sprema- objasnila je.

Međutim, nije se nadala da će ga ta želja držati dugo - Nismo imali predstavu da će mu se kuvanje tako dopasti. Bio je u stanju da se satima igra. Postao je opsednut stvarima u kuhinji - ispričala je ona.

U međuvremenu žena je na društveme mreže postavljala video snimke deteta kako kuva, ali su se ispod istih u početku ređali uglavnom negativni komentari - Kada sam prvi put postavila video, bilo je mnogo zlonamernih kritika, mnogi su rekli da nisam dobra majka. Ali kasnije su ga mnogi ljudi zavoleli. Nismo koristili dete za profit, nismo koristili dete da dobijemo novac. Imali smo ponude za poslovnu saradnju, ali nijednu nismo prihvatili- objasnila je.

Pomama za dečakom kuvarom na društvenim mrežama raste, a voleli ga ili ne, jedno mu ne mogu osporiti -Sigurno će biti vrhunski kuvar kad poraste.

Priču o njemu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Počela da pobeđuje kada je ima 2 godine, sada ima 4 i skija kao profesionalac: Čudo od deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA