Britanska kraljica lansirala tečnost za pranje sudova: Otkrila da voli i ona da "zaprlja" ruke

Tečnost za pranje posuđa dolazi samo mesec dana nakon što je kraljica lansirala sopstveni brend parfema za pse koji je u prodaji na njenom imanju u Sandringemu

  • 2
Kraljica Elizabeta Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta je lansirala sopstvenu marku tečnosti za pranje sudova koja košta oko 20 dolara po boci, nakon što je otkriveno da voli da pere sudove.

"Prirodna tečnost za pranje posuđa" ("The Natural Dish Wash") koju opisuju da ima miris "šetnji uz obalu", prodaje se preko firme/imanja Sandringem koje je u vlasništvu krune.

Na etiketi je logo firme, koji glasi: "Inspirisani zajedničkom strašću za zaštitu naše životne sredine, sarađivali smo sa Norfolk Natural Living, kako bismo kreirali našu tečnost za pranje sudova samo 15-ak kilometara od imanja, koristeći najfinije botaničke sastojke".

Tečnost za pranje posuđa dolazi samo mesec dana nakon što je kraljica lansirala sopstveni brend parfema za pse koji je u prodaji na njenom imanju u Sandringemu u Norfolku, a koji košta 13,21 dolara po bočici, piše Daily mail.

- Upotreba: Naprskajte veliku količinu na dlan svoje ruke i zagladite sveže opranu i osušenu dlaku vašeg psa kako biste se oslobodili svih neželjenih mirisa i održali da miriše sveže, navodno piše na bočici.

Poznato je da kraljica Elizabeta voli pse i veruje se da je posedovala više od 30 korgija tokom svoje vladavine. Sarađivala je sa Norfolk Natural Living, lokalnom kompanijom, na proizvodnji novog sapuna i parfema.

Video: Tramp se sastao sa kraljicom, pa je usledilo neobično rukovanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ortodox RS

    24. mart 2022 | 06:25

    Ovaj fosil ne misli umirati.

  • panic

    24. mart 2022 | 01:55

    jos jedna laž ovo je sninljeno bar pre 5god zeni su odavno ruke hladne i nepomične

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA