Dramatičan snimak: Pas se skokom kroz prozor spasio od vatre koja je progutala njegov dom

Da je prošao još samo koji časak, verovatno mu ne bi bilo spasa

  • 0

Pas je ostao u zapaljenoj kući iz koje se gotovo u poslednji čas spasio skokom kroz prozor i to pravo čoveku u ruke, a ceo događaj je i snimljen.

Da je prošao još samo koji časak, verovatno mu ne bi bilo spasa. Njegov strah od plamena, međutim, bio je jači od straha od skoka, tako da je odlučio da pokuša. Na svu sreću, prošao je bez povreda.

Sve se to dogodilo u američkom gradiću Flitvudu. Kuća u kojoj je pas imena Čarli živeo u potpunosti je uništena, ali njegova porodica neopisivo je srećna što je on uspeo da se spasi.

Susedi, koji su svedočili požaru, rekli su kako je kuća planula naglo, u svega nekoliko minuta. Jedan muškarac je odmah primetio uspaničenog psa kod prozora. Međutim, životinja premda je bila u strahu, nije mogla da se odvaži na skok. Verovatno se nadao da će ga neko spasiti.

- Pogledao sam i užasnuo se. Pas je izdahnuo i iz pluća mu je izašao oblačić dima. To se dogodilo samo koji trenutak pre nego je iskočio kroz prozor i spasio se - ispričao je za WMZ TV jedan muškarac, koji je video celi događaj.

Video: Ono kada je tvoj pas duplo veći od tebe, a da toga nije ni svestan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA