≫ 

Bil Klinton slao zvaničnike u Oblast 51 da tragaju za vanzemaljcima

Bivši američki predsednik je Džejmsu Kordenu otkrio da su on i njegov šef kabineta Džon Podesta želeli da provere da li ima ili nema vanzemaljaca, kao i da je želeo da ima potpuni izveštaju o Rozvelu

  • 3
Bill Clinton, Bil Klinton Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Sjedinjenih Američki Država Bil Klinton otkrio je da je za vreme svog mandata slao ljude u Oblast 51 u potragu za vanzemaljcima.

Klinton je u jednoj emisiji priznao da je, dok je bio u kabinetu, slao agente u oblast u Nevadi kako bi otkrili da li zaista ima vanzemaljaca među nama.

Bivši američki predsednik je Džejmsu Kordenu otkrio da su on i njegov šef kabineta Džon Podesta želeli da provere da li ima ili nema vanzemaljaca, kao i da je želeo da ima potpuni izveštaju o Rozvelu.

- Rekao sam da moramo da saznamo kako ćemo da se nosimo sa ovim, jer tu radimo mnogo naših istraživanja o nevidljivosti u smislu tehnologije, kao što je letenje avionima koje radar ne primećuje i sve to. Zato su bili tako tajnoviti - objasnio je Klinton.

Nekadašnji prvi čovek Amerike je potom rekao da, koliko je upoznat, nema vanzemaljaca.

Ali, kaže da su mu verodostojni astronomi rekli da postoji do 95% šanse da postoji život van našeg Sunčevog sistema.

Podsetimo, Pentagon je priznao da postoji više od 140 viđenja koja su analizirali i ne mogu da objasne, a neka od njih "prkose ljudskoj tehnologiji".

Inače, Oblast 51 je američka vojna baza u Nevadi, i nalazi se oko 180 kilometara od Las Vegasa. Izgrađena je 1955. godine i u pitanju je veoma čuvana baza za ispitivanje aviona i novih oružja. Zbog toga što je toliko obezbeđena sumnjalo se da se ovde vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima.

Postoje neke pojedinačne izjave i različita viđenja čudnih pojava u okolini baze.

Video: Klinton naočigled svih zaspao tokom Bajdenovog govora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA