Komentari

  • Bosko

    Bas dobra ideja, sve sta ostane i se nepojede opet u kantu i prodaj opet !!! A ovi prasici na stolu nisi ni za nista bolje

    1
    0

    Podelite komentar

  • 555

    Tako jedu u Orleansu u Americi nista neobicno???

    1
    0

    Podelite komentar

  • V8

    Bože me sačuvaj

    3
    0

    Podelite komentar

  • KKK

    Verovatno da je taj restoran sagradjen u stilu SAVREMENOG SVINJCA.?!

    13
    0

    Podelite komentar

  • Cika Velja

    Escajg od zlata i srebra,tanjiri najskuplji porcelan,kristalne case...starost svega preko stotinu godina,i sve ostalo sto ide uz to je hrani davalo zasluzeno mesto u covekovom zivotu! Umetnost,kultura pribora za jelo...u spoju sa umetnoscu kuvara je neponovljiv dozivljaj! E...a iz prilozenog se vidi slobodoumlje Zapada i odnosa spram hrane! Ne samo da zapadnjaci,konkretno Amerikanci,pocinju fizicki da lice na tovljene svinje sa telesnom tezinom,nego hoce i bacenu hranu iz kante da proglase necim normalnim! To sto su oni ludi,to je njihova stvar,ali smo mi jos ludji trudeci se da imitiramo njihovu ludost,nekulturu,izvitoperenost...!!!

    16
    1

    Podelite komentar

  • Перагеније

    И ја обожавам плодове мора, лигње, дагње, јагње...

    3
    0

    Podelite komentar

  • Распучин

    Из кофе се обично хране домаће животиње, па сад...

    17
    0

    Podelite komentar

  • Rale

    Uskoro ćemo jesti iz kante, ali bukvalno!

    9
    1

    Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima