Sećate li se dečaka koji je plakao i rekao da će se ubiti jer su ga mučili u školi? Sad je filmska zvezda

Pre dve godine svet je obišao potresan snimak dečaka iz Australije, u kojem nekontrolisano jeca i traži nož da se ubije jer su ga maltretirali u školi

  • 2
Quaden Bayles Kvajden Bejls dečak maltretiranje Printskrin: Facebook/Yarraka Bayles

Kvajden Bejls (11) je prošetao prvim crvenim tepihom u Sidneju na premijeri holivudskog filma u kome glumi niko drugi do sam mladić.

Dečak je postao viralan pre dve godine kada je njegova majka objavila video u kojem Kvajden plače nakon što su ga maltretirali u školi. Snimak se brzo proširio društvenim mrežama i rastužio milione ljudi, koji su pružili podršku dečaku.

Dve godine kasnije Kvajden je snimljen u Sidneju na premijeri filma Džordža Milera "Three Thousand Years of Longing".

Kvajden se pojavljuje kao statista u filmu, njegovom glumačkom debiju, pored holivudskih zvezda Idrisa Elbe i Tilde Svinton.

Kvajden kaže da se sada fokusira na glumačku karijeru, prenosi Daily mail.

Takođe je dobio malu ulogu u Milerovom predstojećem blokbasteru Furiosa, prednastavku u franšizi Pobesneli Maks za njegov postapokaliptični akcioni hit iz 2015. "Fury Road".

- Volim da glumim, ne mogu da verujem da sam u Pobesnelom Maksu. To je stvarno odličan posao za mene zbog svega kroz šta sam prošao - rekao je Bejls.

Quaden Bayles Kvajden Bejls dečak Foto: Facebook/Jasmein Dowe, Yarraka Bayles

Miler je otkrio da je bio dirnut što je stavio Kvajdena ispred kamere nakon što je njegova majka Jaraka Bejls objavila uznemirujući video svog sina na Fejsbuku u februaru 2020.

- Kao i svi, video sam snimak njegove majke i bio sam dirnut. Pomislio sam "ako jedna dobra stvar može da proistekne iz maltretiranja..." i ponudili smo mu malu ulogu u filmu. Sa njim je bilo divno raditi - rekao je Miler, prenosi Daily mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Keepin Up With Quaden (@quaden_the_kid)

U snimku koji je pre dve godine obišao svet, Kvajden, koji je rođen sa tipom dvarfizma poznatom kao ahondroplazija, snimljen je kako nekontrolisano jeca i traži nož da se ubije nakon što je doživeo maltretiranje u školi.

Snimak je privukao pažnju i poznatih, kao što je glumac Hju Džekmen, koji mu je poslao poruku podrške i rekao da mu je prijatelj.

Kvajden sada ima više od 280.000 pratilaca na Instagramu, a navodno zarađuje do 2.600 dolara za svaki sponzorisani post.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA