≫ 

Starački dom angažovao egzotičnu plesačicu, situacija izmakla kontroli: Penzioneri uživali, reakcije podeljene

Dok su mnogi kritikovali dom zbog održavanja događaja, drugi su rekli da su štićenici zaslužili da se posle svega malo zabave i uživaju

  • 1

Starački dom na Tajvanu izvinio se zbog angažovanja egzotične plesačice koja je održala nastup pred njihovim štićenicima koji su u invalidskim kolicima.

Dom veterana, koji je inače državna ustanova za penzionisano vojno osoblje na Tajvanu, angažovao je striptizetu kako bi proslavili tradicionalan kineski praznik.

Snimak raskalašnog nastupa objavljen je na društvenim mrežama i brzo je postao hit, a na njoj se vidi plesačica u čipkastom donjem vešu kako zavodljivo pleše, leži na podu i širi noge, a na kraju muškarcu pleše u krilu. Ako je sudeći po snimcima, čini se da su penzioneri uživali u predstavi.

Snimak je postao hit na društvenim mrežama, ali je izazvao i različite reakcije.

Dom veterana je vladina organizacija koja snabdeva penzionisane vojnike i pomaže osobama koje su dementne ili imaju neki vid invaliditeta.

Uprava doma saopštila je da je u petak priređena 15-minutna predstava tokom posebnog događaja organizovanog za štićenike koji imaju probleme sa kretanjem.

Izvinjavajući se zbog izvedbe, iz doma su poručili da je plesačica postala "preterano živahna" jer je želela da publika oseti njen "entuzijazam i energiju".

Dok su mnogi kritikovali dom zbog održavanja događaja, drugi su rekli da su štićenici zaslužili da se posle svega malo zabave i uživaju.

Video: Starački dom iz pakla: Žive u nehumanim uslovima, mučki zapomažu za pomoć, a nema ko da im pomogne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA