Ova dva psa najbolje opisuju razliku u ponašanju Srba na internetu i u pravom životu

Kad pogledate snimak shvatićete o čemu pričamo

  • 4
psi Printskrin: Itemfix.com

Laju, reže, spremni su na sukob.. Ali, samo dok je između njih ograda. Snimak dva psa koja su spremna da "pokidaju" jedan drugog pojavio se na mrežama i mnogi su oduševljeni.

Ipak, snimak sam po sebi, je samo jedan u moru smešnih klipova koji se mogu pronaći na internetu.

Međutim, kada bismo povukli paralelu između ova dva psa i ljudi, odnosno njihovog ponašanja u stvarnom životu i na internetu, mnogo toga postaje jasnije.

Dok je ograda između pasa oni laju, reže, spremni su za obračun. To je nešto poput čuvenih "tastatura ratnika" na internetu. Oni su spremni da vređaju, prete, ponižavaju sve ostale koji im se iz bilo kog razloga ne sviđaju.

Naravno, to rade samo dok su na bezbednoj udaljenosti, u mraku svojih soba, za tastaturama ili dok u rukama drže svoje telefone.

Međutim, kada se takvi tipovi nađu u realnom svetu, od opasnih dasa postaju "male mace". Isto kao i ova dva psa iz klipa, koja počinju da se umiljavaju jedan drugom čim između njih nema ograde.

Pogledajte snimak, pa procenite sami da li ima sličnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran

    4. decembar 2022 | 17:14

    Apsolutna istina jer smo svi hrabri i pametni sa svojim spravicama zavaljeni u udobne fotelje,zato se ja lično zalažem da svaka objava na društvenim mrežama sadrži i naš identitet,ime prezime, obrazovanje, kvalifikacije...

  • Pera

    4. decembar 2022 | 16:27

    Tačno, sve internet ratnici, a kad treba - svi ćute. Mene najviše plaši komšija koji ćuti, povučen je, stariji čovek, deca mu se smeju, on se okrene i ode, gađaju ga blatom, konzervama ... takvih se treba čuvati, o ovom će tek da pišu novine, na žalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA