Selo u Engleskoj zanimljivog imena postavilo statuu Vladimira Putina: Evo zbog čega je neobična

Statua ruskog predsednika postavljena je u selu Bel End i juče ujutru otkrivena u znak protesta protiv rata u Ukrajini

  • 5
Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

Jedno selo u Vusterširu u Engleskoj juče je veoma jasno izrazilo svoja osećanja prema Vladimiru Putinu.

Statua ruskog predsednika sa glavićem penisa na glavi postavljena je u selu Bel End i juče ujutru otkrivena u znak protesta protiv rata u Ukrajini.

Veliki lik zlatne boje pojavio se pored uličnog znaka u centru sela, piše Daily Mail.

Organizator, koji je želeo da ostane anoniman, ostavio je kutije sa jajima prolaznicima da ih bace.

"Morao sam nekome da dodelim nagradu "Bel End godine" i mislio sam da postoji jedna osoba koja je ove godine univerzalno bila "bellend", a to je Vladimir Putin", rekao je.

Inače, u pitanju je igra reči jer se pomenuto selo zove Bell End, a reč "bellend" u slengu se koristi za "glavić penisa".

"Mogli ste samo da gađate statuu jajima, što su ljudi radili veoma rado. Veoma je dobro primljeno. Jedna osoba je rekla: Mislio sam da je to moj šef na trenutak", dodao je.

Koordinator je rekao da planiraju da naprave i prodaju minijature statue kako bi prikupili novac za dobrotvornu organizaciju koja podržava ukrajinske izbeglice.

"Tokom godine sam video razaranja koja su se dogodila u Ukrajini i toliko života koji su raseljeni kao rezultat rata", rekli su oni.

"Pa sam pomislio: Zaista želim da pomognem i želim da dam svoj deo i želim da pokušam da prikupim nešto novca da pomognem tim pojedincima", objasnio je.

Organizator je rekao da žele da ostanu anonimni kako bi zadržali "mističnost" oko statue, a dalje objašnjenje o tome kako se to dogodilo u selu nedaleko od Birmingema biće otkriveno u narednim danima.

"Ne znam koji je materijal korišćen, ali angažovao sam nekoliko umetnika i oni su ga izradili tokom dve ili tri nedelje. Onda smo ga ofarbali i napravili postolje, koje je očigledno imalo znak "Bellend godine" samo da bismo bili sigurni da apsolutno ne postoji način da se porekne ono što on zapravo jeste. Poruka je prilično jednostavna - upravo ono što piše nastatui", rekli su opisujući kako je umetničko delo nastalo.

Video: Ličnosti sveta: Vladimir Putin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Koviljka

    17. decembar 2022 | 07:32

    Debili koji neznaju gde je levo a gde desno dok im mentol amerikanac ne kaze Retko glupava nacja Besni sto nemogu da pokore Rusiju i da je opljackaju Navikli da zive na visokoj nozi od pljacke i porobljavanja drzava E malo sutra to kod Rusa nemoze Jos cete vi praviti biste ali one prave koje velicaju postene ljude Kod vas postenih nema Ogrezli ste u krv neduznog naroda Sram vas bilo A vi za sramotu neznate naucicete

  • Ezra

    16. decembar 2022 | 23:49

    A mogli sta i carlsa dametnete

  • Ljubiša

    17. decembar 2022 | 00:25

    Postaviće i Putin vas u obliku vagine, a jaja neće imati potrebe da postavlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA