Devojka i njen dečko godinu dana primali uvredljive poruke: Iznenadili se kada su otkrili ko ih je slao

Policija je saopštila kako je maltretiranje dvoje tinejdžera počelo početkom 2021. U početku njih dvoje nisu ništa učinili. Tek kada se ni nakon gotovo godinu dana uvredljive poruke nisu smanjile, obratili su se svojoj školi

  • 0
Devojka, telefon, Mobilni telefon, poruka, kucanje poruke, sms, čekanje, komunikacija

Foto: Shutterstock

Jedna devojka i njen dečko iz američke savezne države Mičigen godinu dana su dobijali uvredljive SMS poruke i komentare na društvenim mrežama, a kad su sve prijavili upravi škole, došli su do otkrića kakvom se nisu nadali.

U istragu se čak uključio i FBI koji je otkrio kako uvredljive poruke šalje majka tinejdžerke Kendra Gejl Likari (42).

Prema pisanju američkih medija, istražitelji su ispitali Kendru Gejl Likari i navodno je sve priznala. Ona je oko godinu dana slala uvredljive poruke pune mržnje svojoj ćerki i njenom dečku, piše Fenix magazin.

Istražitelji su prikupili 349 stranica teksualnih poruka i komentara koje je majka tinejdžerke pisala na društvenim mrežama. Kako je ne bi otkrili, koristila je VPN mrežne veze kojima je teško ući u trag. Uz to, koristila je jezik kojim se služe mladi pa je delovalo kao da uvrede dolaze od druge tinejdžerke.

Policija je saopštila kako je maltretiranje dvoje tinejdžera počelo početkom 2021. U početku njih dvoje nisu ništa učinili. Tek kada se ni nakon gotovo godinu dana uvredljive poruke nisu smanjile, obratili su se svojoj školi.

Škola je obavestila roditelje dvoje mladih, a majka se tada pretvarala kako pomaže tinejdžerima da pronađu onoga ko šalje poruke.

Majka je prestala da šalje poruke, ali tad se već uključio FBI koji je uspeo da otkrije IP adresu nepoznatog pošiljaoca. Otkrili su da je to IP adresa žrtvine majke. Majka je platila kauciju i privremeno je puštena iz pritvora ali preti joj višegodišnja zatvorska kazna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA