≫ 

Ljudi pronašli napuštenu vilu od 10 miliona evra: Unutra luksuzni automobili i nameštaj prekriveni prašinom

Čovek koji je izgradio ovu kuću bio je veoma uspešan. Diplomirao je na jednom od najboljih medicinskih fakulteta. Postao je hirurg, bio je otac četvoro dece...

  • 10

Dvojica lutajućih putnika pronašla su nedovršenu vilu, vrednu 10 miliona evra, punu nameštaja i luksuznih automobila.

Džeremi Abot i Big Bankz pronašli su vilu dok su na Guglu tragali za napuštenim imanjima. Nakon toga su otišli da obiđu kuću od 3.000 kvadratnih metara, koja ima 10 spavaćih soba i 11 kupatila.

Nije otkriveno gde se tačno nalazi ova vila, ali su momci otkrili ko ju je gradio i zašto je kuća napuštena.

"Čovek koji je izgradio ovu kuću bio je veoma uspešan. Diplomirao je na jednom od najboljih medicinskih fakulteta. Bio je hirurg, otac četvoro dece i iz hobija je bio pilot", objašnjava Abot u snimku.

On dodaje da je hirurg sazidao kuću za svoju porodicu nedaleko od posla. Nažalost, on i njegov sin navodno su poginuli u avionskoj nesreći.

Supruga bogatog hirurga i troje dece bili su prinuđeni da napuste kuću nakon što je došlo do problema sa naplatom životnog osiguranja poginulog vlasnika, pošto izvesno vreme nije plaćao ratu za premiju osiguranja. Navodno je porodica i dalje dužna oko 8 miliona evra za ovu kuću, uključujući i 50.000 evra za porez na imovinu.

Abot otkriva da je hirurg navodno živeo u kući do 2015. godine, a da je zatim napustio zemlju i prestao da plaća porez.

Kuća, u kojoj i dalje ima stvari sada zvrji prazna, ali Abot veruje da tamo živi jedan beskućnik, koji je pobegao kroz prozor kada su oni ušli na imanje.

Na imanju su Abot i njegov prijatelj pronašli "mercedes", "bubu" i "land rover". U dnevnoj sobi su pronašli i okićenu jelku, kao i flašice vode u frižideru.

"Najčudnije što smo pronašli unutra nisu luksuzni automobili, skup nameštaj i televizori. Ono što me je začudilo jeste da smo u kući pronašli mnogo odeće i obuće, koji su i dalje imali etiketu na sebi, poput "dior" cipela u ormanu", rekao je Abot.

U kupatilu su pronašli skupu šminku, a svuda po kući su tragovi luksuznog života ove porodice. Momci su pronašli kutije za iPhone i iPad, pa čak i kutiju u kojoj je nekad bio spakovan Mac računar. U sobama su bile i kutije skupocenih satova i nakita i dosta markirane odeće, posteljine...

Nikom nije jasno zašto bi vlasnici napustili kuću, a da ove stvari ne ponesu sa sobom, jer je lako preneti ih.

Abot je sa svojim kolegom u kući proveo 11 sati, istražujući svaki kutak.

Video: Danas je ovo mesto u kome žive duhovi sećanja: Dvorac koji se ne nalazi na mestu gde se ne očekuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ana

    30. decembar 2022 | 13:15

    Momenat kada shvatis da skupe krpe nemaju nikakvu vrijednost i da najvaznije stvari u zivotu ne moze zameniti diorova torbica

  • ја

    30. decembar 2022 | 12:57

    Како су смели да уђу иако је празна и затворена?

  • kulin

    30. decembar 2022 | 16:26

    Gde je to pronadjose ko je izgubio 🤔 čuj pronašli 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA